X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Beta a maly problem
Odpowiedz

Beta a maly problem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • DariaBN Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2018, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Owulacje potwierdzona badaniem u gina mialam 11.02 (cykle rowno co 29dni) wczoraj z rana (ahh ta niecierpliwosc) bylam na beta hcg. Wynik =2. Ciąza od 5 w normach jest podana. Jednak moj ginekolog powiedzial, ze powyzej 1 dochodzi do zaplodnienia i mam czekac. jutro powtorze bete. Czy ktoras z was tak miala i beta jednak wzrosla? czy nie ma sie co łudzić? nikomu z rodziny,przyjaciol o tym nie mowie,ale stasznie sie martwie...A jak czytam to forum to jakos jest mi lepiej, wspieracie sie na prawde cudownie no i mysle, ze mnie rozumiecie...

• aria40 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musisz powtórzyć badanie za dwie doby, oczywiście że jest szansa. Trzymam kciuki!!!

p19udqk3fe2fd0qp.png
    Maja 15
    Julia 12
    Emilia 7
  • DariaBN Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje kochana:) Myślalam,że taki wynik w 100% przekresla,fakt, ze zrobiam za wczesnie,ale wiesz jak to jest :) pieniedzy mi nie szkoda a zaspokojenie mojej ciekawosci uspokaja mnie momentalnie. Jutro w takim razie ide na badanie a wynik wieczorem

• DariaBN Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2018, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj bylam na becie. Wieczorem wyniki. Za 3 dni mam dostać miesiączke a u mnie okresy sa bardzo regularne. Na razie zauwazylam sporo uplawow o mlecznym kolorze, piersi obrzmiale ,wzdety brzuc-typowe objawy przed miesiaczka. Zobaczymy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znać jak wyniki, ja czuję że będzie dobrze!

• DariaBN Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2018, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale skoro dwa dni temu ta beta byla ujemna to raczej nie wroze nic pozytywnego...oczywiscie dam znac

• DariaBN Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta <2 z dnia dzisiejszego 10 dpo , czekam na okres i kolejny cykl starań nas czeka

• DariaBN Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2018, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny poczulam dosc duzy bol w plecach patrze a na wkladce mam niewielka plamke sluzu wymieszanego z jasno rozowa krwia, na prawde jasne. Jestem 11dpo owulacji a okres ma byc w sobote

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ