X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Beta a maly problem
Odpowiedz

Beta a maly problem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • DariaBN Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2018, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Owulacje potwierdzona badaniem u gina mialam 11.02 (cykle rowno co 29dni) wczoraj z rana (ahh ta niecierpliwosc) bylam na beta hcg. Wynik =2. Ciąza od 5 w normach jest podana. Jednak moj ginekolog powiedzial, ze powyzej 1 dochodzi do zaplodnienia i mam czekac. jutro powtorze bete. Czy ktoras z was tak miala i beta jednak wzrosla? czy nie ma sie co łudzić? nikomu z rodziny,przyjaciol o tym nie mowie,ale stasznie sie martwie...A jak czytam to forum to jakos jest mi lepiej, wspieracie sie na prawde cudownie no i mysle, ze mnie rozumiecie...

• aria40 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musisz powtórzyć badanie za dwie doby, oczywiście że jest szansa. Trzymam kciuki!!!

p19udqk3fe2fd0qp.png
    Maja 15
    Julia 12
    Emilia 7
  • DariaBN Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje kochana:) Myślalam,że taki wynik w 100% przekresla,fakt, ze zrobiam za wczesnie,ale wiesz jak to jest :) pieniedzy mi nie szkoda a zaspokojenie mojej ciekawosci uspokaja mnie momentalnie. Jutro w takim razie ide na badanie a wynik wieczorem

• DariaBN Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2018, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj bylam na becie. Wieczorem wyniki. Za 3 dni mam dostać miesiączke a u mnie okresy sa bardzo regularne. Na razie zauwazylam sporo uplawow o mlecznym kolorze, piersi obrzmiale ,wzdety brzuc-typowe objawy przed miesiaczka. Zobaczymy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znać jak wyniki, ja czuję że będzie dobrze!

• DariaBN Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2018, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale skoro dwa dni temu ta beta byla ujemna to raczej nie wroze nic pozytywnego...oczywiscie dam znac

• DariaBN Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta <2 z dnia dzisiejszego 10 dpo , czekam na okres i kolejny cykl starań nas czeka

• DariaBN Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2018, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny poczulam dosc duzy bol w plecach patrze a na wkladce mam niewielka plamke sluzu wymieszanego z jasno rozowa krwia, na prawde jasne. Jestem 11dpo owulacji a okres ma byc w sobote

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ