Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja tu czekam na pozytywne testy w tym miesiącu
Mąż i tak mnie przebił, dostał zwrot podatku z Holandii. Trochę mnie to drażni, ale co zrobisz, my biedaki tak mamy . I tak wszystko pójdzie w wózek. Już nawet wybrałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 19:39
-
A czy ktos wie dlaczego peka jeden pecherzyk a drugi na wczorajszym monitoringu jeszcze byl? Zawsze wszystkie pecherzyki pekaly razem w dniu w.ktorym bylam na monitoringu jajniki byly juz puste. Mam rozumiec ze ten wczorajszy pecherzyk 18mm powinien sie wchlonac?Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
12/2018 1 inseminacja:(
02/2019 2 inseminacja, ciąża biochemiczna
03/2019 3 inseminacja:(
Nasienie Męża ok -
Oczopląsu można dostać jak się po sklepach chodzi. Zależało mi żeby wózek nie był bardzo duży i nie był ciężki, bo mieszkamy w bloku, a dziecko przecież też swoje waży. Mimo,że jest winda to i tak przecież wszystkie drzwi trzeba pootwierać.
mimika85 lubi tę wiadomość
-
maryska2112 wrote:3 testy negatywne. Ale koleżanka mi mówiła, że jeśli miałam piatego i szustego brązowe plamienia to może jeszcze nic nie wyjść bo jest za wcześnie. No nic, dalej czekam. Testy negatywne , dziś dzień @ więc dalej czekam
A co u Was dziewczyny?
Mam nadzieję, że wszystko w porządku
Ja mialam podobnie !
Testy negatywne, a z krwi juz cos tam mialam
Wiec tez Ci tez zycze !!!maryska2112 lubi tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
mimika85 wrote:Czesc Dziewczyny. Glass bidulko tak Cie wymeczy.. zdrowiej, tulam Cie mocno. Swietnie ze dostalas dodatkowe pieniazki w takiej sytuacji napewno sie przydaly:) Marys mam nadzieje, ze w tym cyklu zobaczysz upragnione 2kreseczki.
mimika85 lubi tę wiadomość
-
MałaMała wrote:Hej maryska2112
Ja mialam podobnie !
Testy negatywne, a z krwi juz cos tam mialam
Wiec tez Ci tez zycze !!!
Mam nadzieję, że się podniesie. Jak do poniedziałku nie dostanę @ wtedy będę lecieć na betę jak na skrzydłachWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 22:43
-
A czy ktoras z Was dziewczyny mierzyla na poczatku ciazy temperature czy zawsze i u kazdej z Was zawsze byla podwyzszona?Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
mimika85 wrote:A czy ktoras z Was dziewczyny mierzyla na poczatku ciazy temperature czy zawsze i u kazdej z Was zawsze byla podwyzszona?
Mi niestety z 37.1 dziś wyskoczyło 36.8
Wiec już nadziei nie mam i czekam na @Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 16:21
-
maryska2112 wrote:Dziękuję Ci kochana za słowa otuchy. Każde miłe słowo jest dla mnie na wagę złota.
Jak na razie cisza z @ więc jeszcze szansa jestmaryska2112 lubi tę wiadomość
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
Dzień dobry Wam dziewczyny.Jak dzionek?
Ja właśnie za nie całe 2 godziny idę do teściowej po moją córkę
Niestety weekend szybko minął i koniec laby
Dziś się melduję, że @ dalej nie ma, ale mam niekiedy mocne bóle podbrzusza. Jutro ruszam na betę, testów nie będę robić bo chyba nie będą wychodzić. 6 lat temu jak robiłam test 2 tygodnie po spodziewanej @ to była blada kreska. Więc martwię się, że tak może być i tym razem. -
Ja dalej zdycham, wszystkie infekcje świata się na mnie rzuciły . Ale przynajmniej ból ucha już jest mniejszy. Jutro mam kolejną wizytę u ginekologa, może się dowiem czegoś ciekawego.
Jak dwa tygodnie po terminie masz bladziochy to może owulacja jest późna? Ja bladziocha miałam 7 dni po stwierdzonej owulacji (cień cienia) a 9 po już był ewidentny . Beta to najlepsze rozwiązanie. Nigdy nie kłamie. -
Glass wrote:Ja dalej zdycham, wszystkie infekcje świata się na mnie rzuciły . Ale przynajmniej ból ucha już jest mniejszy. Jutro mam kolejną wizytę u ginekologa, może się dowiem czegoś ciekawego.
Jak dwa tygodnie po terminie masz bladziochy to może owulacja jest późna? Ja bladziocha miałam 7 dni po stwierdzonej owulacji (cień cienia) a 9 po już był ewidentny . Beta to najlepsze rozwiązanie. Nigdy nie kłamie.
Jak nie urok to sraczka
Ale już niedługo wszystko będzie dobrze
..........................................
Wiesz 6 lat temu tak nie monitorowałam owulacji itd. Teraz wiem, że owulację miałam gdzieś 24-25 maja- poznałam po śluzu i bólu jajnika.