Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
MałaMała wrote:Czekam niecierpliwie i juz trzymam kciuki :*
Trzymaj sie cieplutko!!MałaMała lubi tę wiadomość
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
12/2018 1 inseminacja:(
02/2019 2 inseminacja, ciąża biochemiczna
03/2019 3 inseminacja:(
Nasienie Męża ok -
W końcu jakoś żyję . Jeszcze rano bolało mocniej, ale dziś przez cały dzień nie musiałam brać paracetamolu. Zrobiłam już badania krwi potrzebne do porodu, w poniedziałek wizyta i wymaz. Klucha się rozpycha strasznie, brzuch się nie opuszcza. Coś myślę, że jej się nie będzie spieszyć do wyjścia :p.
mimika85 lubi tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny. Wlasnie wracam od lekarza pecherzyk ten co mial 20mm pekl a drugi w prawym jajniku ma.sie dobrze 16mm. Endometrium 14mm niby wszystko ok.. zobaczymy. Teraz nie czekam na @. Mam nadzieje ze nie przyjdzie. Choc raguje na clo lekarz cos wspomnial o terapi na Gonal300 cena ok 430zl za cykl- to akurat noe istostne... tylko moze jest inna przyczyna ze nie zachodze w ciaze. Skoro owulacja jest, pecherzyki sa i pekaja.. to jest sens stymulowac sie tymi zaszczykami??? Sama niewiem musze to sama przerobic. Glass dziewczynka ma sie dobrze to niechce jej sie brzuszka opuszczac;) u mnie w rodzinie z reguly dziewczynki rodzily sie ok 2tyg po planowanym terminie. Sciskam Was wszystkie mocno:*Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
Nie można brać clo w nieskończoność, organizm się uodparnia. Zapytaj lekarza przy następnej wizycie dlaczego uważa, że zastrzyki będą lepsze, lekarze nie gryzą. Bardzo ładne endometrium masz, a nuż coś się złapie i nie będzie więcej ani tabletek ani zastrzyków . Będziemy trzymać kciuki. Teraz nic tylko cierpliwie czekać.
mimika85 lubi tę wiadomość
-
Dzieki Glass. Zawsze mozna na Ciebie liczyc. Mam takze nadzieje ze juz nie beda potrzebne zastrzyki ani tabletki. Rozmawialam z lekarzem.. u mnie problem tkwi taki ze ja mam wszystko na odwrot niz inne kobiety zupelnie nie ksiazkowo, moj organizm zawsze inaczej reaguje niz u wiekszosci pań. Sam lekarz analizujac jest zaskoczony
Glass lubi tę wiadomość
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
MałaMała wrote:Mimika85 wiec dobre wiesci masz, bedzie jeszcze lepiej !
Trzymam kciuki bys @ nie miala
Nie stresuj sie juz bedzie juz tylko lepiejMałaMała lubi tę wiadomość
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
mimika85 wrote:Dzieki Glass. Zawsze mozna na Ciebie liczyc. Mam takze nadzieje ze juz nie beda potrzebne zastrzyki ani tabletki. Rozmawialam z lekarzem.. u mnie problem tkwi taki ze ja mam wszystko na odwrot niz inne kobiety zupelnie nie ksiazkowo, moj organizm zawsze inaczej reaguje niz u wiekszosci pań. Sam lekarz analizujac jest zaskoczony
-
Cześć dziewczyny.
Dziś jest ten dzień- dzień spodziewanej @ i mam nadzieję, że małpa nie przyjdzie. W ogóle mam koleżanki, ktore bawią się w detektywów, które zauważyły u mnie kwas foliowy no i zaczęły się pytania No cóż chciałam zrobić niespodziankę i lipa,a szkoda.
W ogóle przez parę dni miałam temperaturę 37.2, a wczoraj i dziś 37.1 myślicie , że taki lekki spadek temperatury nic nie znaczy? Musiałby być chyba większy spadek? -
Czesc Marysiu;) to trzymam kciuki aby małpa nie pokazała sie wcale. Jesli chodzi o tak lekki spadek temperatury to chyba nie zwiastuje nic zlego. Zycze Wam Wszystkim milego dnia i samych pozytywnych mysli:DStarania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
3 testy negatywne. Ale koleżanka mi mówiła, że jeśli miałam piatego i szustego brązowe plamienia to może jeszcze nic nie wyjść bo jest za wcześnie. No nic, dalej czekam. Testy negatywne , dziś dzień @ więc dalej czekam
A co u Was dziewczyny?
Mam nadzieję, że wszystko w porządkuMałaMała lubi tę wiadomość
-
Póki nie ma okresu jest nadzieja . A jakie kupujesz? 10mlu/ml?
U mnie... zapalenie drugiego ucha . Wykończę się. Dobrze, że leki mam już w domu. Mąż mi zakrapla. Wyrzuciłam słuchawki od telefonu, bo myślę, że mogłam je zakazić przypadkiem i od tego są problemy z drugim uchem.
A z pozytywnych rzeczy to zapłacili mi w tym miesiącu pielęgniarski dodatek brutto brutto, nie będę narzekać, bo to 7 stów (zarzekają się, że dają 1600 tego zembalowego), czyli dobrze zaczęłam dzień. Pojechaliśmy więc kupić fotelik maxi cosi pebble plus z bazą na wypadek gdyby Klucha zdecydowała się wyjść wcześniej, sprzęt już siedzi w samochodzie i czeka. -
Glass wrote:Póki nie ma okresu jest nadzieja . A jakie kupujesz? 10mlu/ml?
U mnie... zapalenie drugiego ucha . Wykończę się. Dobrze, że leki mam już w domu. Mąż mi zakrapla. Wyrzuciłam słuchawki od telefonu, bo myślę, że mogłam je zakazić przypadkiem i od tego są problemy z drugim uchem.
A z pozytywnych rzeczy to zapłacili mi w tym miesiącu pielęgniarski dodatek brutto brutto, nie będę narzekać, bo to 7 stów (zarzekają się, że dają 1600 tego zembalowego), czyli dobrze zaczęłam dzień. Pojechaliśmy więc kupić fotelik maxi cosi pebble plus z bazą na wypadek gdyby Klucha zdecydowała się wyjść wcześniej, sprzęt już siedzi w samochodzie i czeka.
Oj bidoku znów zapalenie ucha
Normalnie wykonczysz się
Kurde ale fajnie ci zrobili z tą kasą, normalnie super. I ekstra zakupy -
Czesc Dziewczyny. Glass bidulko tak Cie wymeczy.. zdrowiej, tulam Cie mocno. Swietnie ze dostalas dodatkowe pieniazki w takiej sytuacji napewno sie przydaly:) Marys mam nadzieje, ze w tym cyklu zobaczysz upragnione 2kreseczki.
maryska2112 lubi tę wiadomość
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok