Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak to jest Kochana, nie ten cykl to następny . Ja czekałam na ten cud 1,5 roku.
Ale mnie dzisiaj okulistka chciała załatwić. Weszłam z męzem do gabinetu, bo on angol i często sobie lekarze nie radzą, a ona się mnie pyta kim ja dla niego jestem. Może i młodo wyglądam, ale to chyba lekka przesada, jakbym była dziewczyną to by mnie wystawiła za drzwi? xD -
Glass wrote:Dlatego czasem lepiej poczekać, lepiej nie wiedzieć.Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
12/2018 1 inseminacja:(
02/2019 2 inseminacja, ciąża biochemiczna
03/2019 3 inseminacja:(
Nasienie Męża ok -
maryska2112 wrote:No wlaśnie. Poczytałam też po paru forumach, to dziewczyny pisały, że te z miały najpierw 1.2 A później zaczęło rosnąć
Cały czas mam mała nadzieję. W piątek ma przyjść @, więc wszystko będę wiedziećmaryska2112 lubi tę wiadomość
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
Zawsze boli, kobieta kobietę zrozumie, facet niekoniecznie. Mój małż dalej nie do końca łapie, że w brzuchu mam dziecko. Dla niego to taki stwór co kopie jak się go poszturcha /
Dzięki . Sama pracuję w służbie zdrowia i to nawet dla mnie jest przegięcie. Pewnie wyglądam na jakieś 22, to i tak nie jest źle. -
To prawda kobieta , kobiete zrozumie. Nie chcialam obrazic sluzby zdrowia tylko tak wynika z niektorych doswiadczen. A Stwór juz nie dlugo wyjdzie to Tata wkoncu uwierzy jak.zobaczy;) jak uszko? Lepiej?£Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
Ej tam, cała Polska nas obraża, przywykłam . Ja rozumiem po części skąd ta nieuprzejmość się bierze. Pracuję ze starszymi ludźmi. Każdy pacjent myśli o sobie, nie obchodzi go reszta świata a już tym bardziej inni pacjenci. Domagają się wyłącznej uwagi personelu, a jak ktoś jest za miły (jak ja) to go próbują wykorzystać, a nas jest tylko dwie na 30 osób. Strasznie dużo dokumentacji jest do zrobienia, często człowiek pisze przy komputerze i wyje z głodu więc coś tam wsunie w trakcie i zimną kawą zapije. A co powie pacjent? Facebooka przegląda, pączki żre i kawkę pije . Nic nie robią, kawkę piją i tylko walczą o podwyżki. Po kilku latach człowiek się robi wredny. Ja wiem, że Ty napewno tak nie myślisz, ale większość niestety tak. Ja jeszcze jestem młoda więc mnie to bawi . Oprócz bycia pielęgniarką jestem też pacjentem i nie jest rzadkością, że ktoś mnie traktuje podobnie.
A uszko ciutkę lepiej, dzięki . Widzę poprawę. W nocy było źle i nie spałam, ale później przespałam pół dnia więc jestem w miarę na chodzie. -
Rozumie oczywiscie obie strony, bo wiem ze pacjent tez potrafi byc bardzo dokuczliwy. Dobrze ze juz ciut lepiej sie czujesz;)Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
W domu nic nie zrobiłam praktycznie z łóżka nie wychodziłam. Tylko do lekarza i apteki. Mąż robi co może, ale wiadomo, że facet zrobi tylko to co widzi czyli naczynia pozmywa, odkurzy i ugotuje jak musi. Chyba go dziś przycisnęło, bo powiedział, że musimy wstawić pranie . Czyli ja muszę, bo on nie do końca wie jak, ale uważnie się przyglądał i pewnie następnym razem sobie poradzi (ja zawsze wstawiam i razem wieszamy). Liczę na to, że w końcu lepiej się poczuję, bo on oprócz niańczenia mnie ma jeszcze pracę .
-
No widzisz, mial dla kogo to sie staral. Tymbadziej gratulacje, ze mu sie chce. To Mąż, tylko pogratulowac;)
Glass lubi tę wiadomość
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok