Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Beta HCG a ciaza pozamaciczna
Odpowiedz

Beta HCG a ciaza pozamaciczna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • XxOlax Nowa

Wysłany: 16 lipca 2018, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Obecnie jestem w 39dc biorąc pod uwagę moje nieregularne miesiaczki owulacja mogla sie opoznic, jednak jestem po wizycie u ginekologa i Pani Dr. podejrzewa ciaze pozamaciczna ,poniewaz gdzies w jajniku zauwazyla jakis pecherzyk, rano czeka mnie test ciazowy a o 17tej wyniki bety. Czy ktoras z was miala taka sytuacje ? Dodam jeszcze ze dzis rano plamiłam "żywa krwią" , plamienia ustały lecz pobolewa mnie lewy jajnik od czasu do czas. Na Usg widac bylo rowniez malutkiego miesniaczka i niewielką torbiel. Nie mogę znieść tego czekania, licze na wasze odpowiedzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 21:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak wyniki?

• XxOlax Nowa

Wysłany: 17 lipca 2018, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test ciążowy z rana negatywny, za 30min odbieram wyniki bety, dam znać ..

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ