X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Beta hCG - gdzie tanio i szybko w Warszawie?
Odpowiedz

Beta hCG - gdzie tanio i szybko w Warszawie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Pytanko czy któraś może wie, gdzie można zrobić betę tanio i szybko w Warszawie? Najlepiej okolice (lub na trasie od) dw. Wileńskiego, Centrum lub dw. Zachodniego. Jakby jeszcze wynik można było sprawdzić on-line to w ogóle byłoby bosko.

Pewnie i tak kupie test i zrobię już w niedziele, bo mimo negatywnych testów (tylko Pink miał cień cienia) @ mi się spóźnia (czego nie robiła), szyjkę mam wysoko, sutki od 2 dni bolą jak po samej owulce (czyli mocno) i w ogóle nie czuję jakby @ miała przyjść...

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, oby tym razem się udało ;)
    Ja robiłam w alabie na Poznańskiej. Wynik był tego samego dnia online.

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie mam alab pod samym domem prawie i tam się wybieram jutro z rana, a jak bedzie pozytyw (a powinien być, bo dzis popołudniowy sikaniec miał cień cienia i tym razem po 1-2 minutach i nadal tam jest!!) to idę znowu, żeby sprawdzić jak przyrasta :-)

Mam nadzieje, że tym razem się uda dotrwać z groszkiem do końca :-)

• coffee Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile w alab kosztuje i czy jest w innych miastach? :)

xnw4s65g22n4tloi.png
    18.05.15 (*) Irenka
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na Solcu w szpitalu w 2h wynik i jakoś koło 30zł kosztuje badanie.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ