X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Beta hcg pomóżcie
Odpowiedz

Beta hcg pomóżcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Just93 Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2021, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Kobietki pomóżcie bo już zgłupiałam. Ostatnia miesiączkę miałam 8.11 moje cykle to 30-31 dni. Okresu nie dostałam zrobiłam betę 10.12 która wyniosła 5087 mIU/ml czy wszystko jest ok??

• Wiolala Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2021, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej chyba musiałaś mieć bardzo wczesną owulację lub implantację. Przy tak wysokiej becie możesz spokojnie iść na USG i tam się wszystko rozstrzygnie. Może to będą bliźniaczki/ trojaczki ?? 🤔

Just93 lubi tę wiadomość

Zapominamy o tym co było złe bo jesteś już z nami Synku ♥️♥️♥️

age.png
  • Just93 Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2021, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby nie bliźniaki 😳

• Just93 Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2021, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może któraś z dziewczyn miała podobna betę jak to wszystko wyglądało??

• Olcykowa Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2021, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Just93 wrote:
    Może któraś z dziewczyn miała podobna betę jak to wszystko wyglądało??

Wydaje mi się że raczej to jest normalna beta 🧐🤔 ja 06.12 miałam 1163 to 10.12 tez już mogła być coś koło twojej, może mniej, ale nie sprawdzałam. No chyba że tak szybko nie rośnie? 😂

👩🏻 93 👦🏻 92
    Mięśniak macicy/PCOS/zaburzenia hormonalne - wszystko wróciło do normy po ciąży ♥️

2025r. - powrót do starań o rodzeństwo 🍀 2cs 🍀

2021r. 2x cb 💔 5tc

30.11.2021r. ⏸ 💚
    10dpo - beta 82,7 🙏🏻
    12dpo - beta 247,6 🥰
    15dpo - beta 1163,5 😌

41+2 Franciszek jest z nami ❤️ 23.08.2022r. 3690g, 54cm

age.png
  • Asia011 Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2021, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, zrobilam test beta hcg na zlecenie lekarza(sama nie wiem czemu mi to zlecil). W 18dc wyszedł wynik <2 mlU/ml. Nie wiem jak to odczytać? Że wynik jest powyżej 2? Czyli między 2 a 3?

• Akte Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2021, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znak < świadczy, że wynik jest poniżej 2 gdyby był odwrotny, to wtedy jest wyższy, ale raczej tak wyników się nie podaje tylko wtedy już są konkretne liczby

• Asia011 Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2021, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ten wynik mnie zdziwił, nie pierwszy raz mam robioną bete i mialam wynik zawsze konkretny 😟 jutro pójdę jeszcze raz , trzymajcie kciuki

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ