X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Beta hcg pomóżcie
Odpowiedz

Beta hcg pomóżcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Just93 Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2021, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Kobietki pomóżcie bo już zgłupiałam. Ostatnia miesiączkę miałam 8.11 moje cykle to 30-31 dni. Okresu nie dostałam zrobiłam betę 10.12 która wyniosła 5087 mIU/ml czy wszystko jest ok??

• Wiolala Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2021, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej chyba musiałaś mieć bardzo wczesną owulację lub implantację. Przy tak wysokiej becie możesz spokojnie iść na USG i tam się wszystko rozstrzygnie. Może to będą bliźniaczki/ trojaczki ?? 🤔

Just93 lubi tę wiadomość

Zapominamy o tym co było złe bo jesteś już z nami Synku ♥️♥️♥️

age.png
  • Just93 Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2021, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby nie bliźniaki 😳

• Just93 Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2021, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może któraś z dziewczyn miała podobna betę jak to wszystko wyglądało??

• Olcykowa Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2021, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Just93 wrote:
    Może któraś z dziewczyn miała podobna betę jak to wszystko wyglądało??

Wydaje mi się że raczej to jest normalna beta 🧐🤔 ja 06.12 miałam 1163 to 10.12 tez już mogła być coś koło twojej, może mniej, ale nie sprawdzałam. No chyba że tak szybko nie rośnie? 😂

👩🏻 93 👦🏻 92
    Mięśniak macicy/PCOS/zaburzenia hormonalne - wszystko wróciło do normy po ciąży ♥️

2021r. 2x cb 💔 5tc

30.11.2021r. ⏸ 💚
    10dpo - beta 82,7 🙏🏻
    12dpo - beta 247,6 🥰
    15dpo - beta 1163,5 😌

41+2 Franciszek jest z nami ❤️ 23.08.2022 3690g, 54cm

age.png
  • Asia011 Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2021, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, zrobilam test beta hcg na zlecenie lekarza(sama nie wiem czemu mi to zlecil). W 18dc wyszedł wynik <2 mlU/ml. Nie wiem jak to odczytać? Że wynik jest powyżej 2? Czyli między 2 a 3?

• Akte Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2021, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znak < świadczy, że wynik jest poniżej 2 gdyby był odwrotny, to wtedy jest wyższy, ale raczej tak wyników się nie podaje tylko wtedy już są konkretne liczby

• Asia011 Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2021, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ten wynik mnie zdziwił, nie pierwszy raz mam robioną bete i mialam wynik zawsze konkretny 😟 jutro pójdę jeszcze raz , trzymajcie kciuki

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ