Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W oczekiwaniu na testowanie › Beta hcg pomóżcie
Odpowiedz

Beta hcg pomóżcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Just93 Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2021, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Kobietki pomóżcie bo już zgłupiałam. Ostatnia miesiączkę miałam 8.11 moje cykle to 30-31 dni. Okresu nie dostałam zrobiłam betę 10.12 która wyniosła 5087 mIU/ml czy wszystko jest ok??

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2021, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej chyba musiałaś mieć bardzo wczesną owulację lub implantację. Przy tak wysokiej becie możesz spokojnie iść na USG i tam się wszystko rozstrzygnie. Może to będą bliźniaczki/ trojaczki ?? 🤔

Just93 lubi tę wiadomość

• Just93 Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2021, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby nie bliźniaki 😳

• Just93 Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2021, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może któraś z dziewczyn miała podobna betę jak to wszystko wyglądało??

• Olcykowa Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2021, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Just93 wrote:
    Może któraś z dziewczyn miała podobna betę jak to wszystko wyglądało??

Wydaje mi się że raczej to jest normalna beta 🧐🤔 ja 06.12 miałam 1163 to 10.12 tez już mogła być coś koło twojej, może mniej, ale nie sprawdzałam. No chyba że tak szybko nie rośnie? 😂

👩🏻 93 👦🏻 92 👶 22
    Mięśniak macicy, PCOS, Pai-1 hetero
    💉 Acard, Clexane, Cyclogest

2026r. ⏳
    👦🏻 badanie nasienia ✅ chromatyna ✅
    👩🏻 Androgeny ❌ HOMA-IR ✅
    biocenoza/posiew 🧫 🆗
    🔜biopsja?

22.05.2026r. ⏸️ 🌈
    29dc - bhcg 146 ✨ prog 36
    32dc - bhcg 571, prog 51,9 (148%)
    35dc - bhcg 2265, prog 48,8 (151%)
    08.06 (6+3) - jest 💗
    26.06 (9+0) - 2,23 cm 🍒
    26.07 (13+2) - prenatalne 7,45 cm 🩵
    17.08 (16+3) - 207g małego cudu 🥹
    18.09 (21+0) - II prenatalne 449g 🩵

Zostań z nami maluchu! 🍀

preg.png

07.2025r. - powrót do starań o rodzeństwo 🍀
    2cs- 8tc poronienie zatrzymane 6+2 💔 09.2025r.

✨23.08.2022r. F 🩵 🌈

2021r. - 2x 5tc 💔
  • Asia011 Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2021, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, zrobilam test beta hcg na zlecenie lekarza(sama nie wiem czemu mi to zlecil). W 18dc wyszedł wynik <2 mlU/ml. Nie wiem jak to odczytać? Że wynik jest powyżej 2? Czyli między 2 a 3?

• Akte Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2021, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znak < świadczy, że wynik jest poniżej 2 gdyby był odwrotny, to wtedy jest wyższy, ale raczej tak wyników się nie podaje tylko wtedy już są konkretne liczby

• Asia011 Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2021, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ten wynik mnie zdziwił, nie pierwszy raz mam robioną bete i mialam wynik zawsze konkretny 😟 jutro pójdę jeszcze raz , trzymajcie kciuki

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ