Beta Hcg - Poznań
-
marta1987 wrote:Dziewczyny gdzie najlepiej w Poznaniu zrobić bete? Zależy mi, aby wynik był w ten sam dzień...
Marta1987 - najlepiej i najtaniej zrobisz betę w szpitalu na Polnej.Kosztuje tylko 19zł i wynik odbierasz po godzinie 15 tego samego dnia.
Dla porównania w placówkach LuxMed beta kosztuje 59 zł :o
Wojcinka lubi tę wiadomość
:*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zdecydowanie najlepiej i najtaniej w szpitalu na polnej - mniej niż 20 zł i tego samego dnia po 15. Jedyny minus to masa kobiet w ciąży na około co mnie osobiście dobija jako ze staramy sie od 11mies
-
Dziewczyny widzę, że jest nas tu kilka z Poznania, mamy na Ovu jakiś "swój" wątek? Chciałybyście się tak "lokalnie powymieniać informacjami?
Ja podczas leczenia na Polnej często widzę inne kobiety podczas oczekiwania np. na HSG lub IUI i chciałabym podejść pogadać z kimś kto też zmaga się z tym problemem, ale często nie mam odwagi: nie wiem czy ten ktoś by sobie tego życzył?
Co myślicie?
Pozdrawiam -
Mysza1986 wrote:Dziewczyny widzę, że jest nas tu kilka z Poznania, mamy na Ovu jakiś "swój" wątek? Chciałybyście się tak "lokalnie powymieniać informacjami?
Ja podczas leczenia na Polnej często widzę inne kobiety podczas oczekiwania np. na HSG lub IUI i chciałabym podejść pogadać z kimś kto też zmaga się z tym problemem, ale często nie mam odwagi: nie wiem czy ten ktoś by sobie tego życzył?
Co myślicie?
Pozdrawiam
Ja bezpośrednio z Poznania nie jestem, ale leczylam sie na polnej do Poznania mam 50km, także bywam od czasu do czasu;)
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Ja mieszkam w Poznaniu, oprócz badań krwi unikam polnej jak diabeł wody święconej, za bardzo dobija mnie widok tych wszystkich ciężarnych. Ponad to jak poroniłam w 5tc to oprócz mnie na korytarzu na lekarza czekała tylko jedna kobieta w 9mc. Nigdy nie zapomnę jej miny jak wyszłam zapłakana z gabinetu po tym jak dowiedziałam sie ze poroniłam. Po tym jak wtedy na mnie patrzyła czuje ze ona mnie tez nigdy nie zapomni.
-