Beta hcg zrobiona za szybko?
-
3 tyg po stosunku zrobilam 2 testy tzn jeden z moczu negatywny i drugi beta hcg wynik <2.30 co wskazuje na brak ciąży
Ale martwi mnie bo mam dziwny sluz przez ok 3 dni wyglądał jak plodny a teraz zmienił się na biały i jest go dużo
Czasami bola mnie piersi czy mogę ciążę wykluczyć po takim czasie ? Bo nie wiem już co robić ten sluz jest dziwny , do tego od 2 tygodni mam bóle brzucha jak na okres
Betę i test robiłam w 28 dniu cyklu -
Nie napisałaś ile trwają Twoje cykle, dla niektórych 28 to ostatni dzień cyklu, a dla niektórych cykl może trwać jeszcze kilka dni. Test najlepiej zrobić w dniu spodziewanej miesiączki żeby mieć większe prawdopobieństwo, że wskaże właściwy wynik.
-
Anna_bella wrote:Nie napisałaś ile trwają Twoje cykle, dla niektórych 28 to ostatni dzień cyklu, a dla niektórych cykl może trwać jeszcze kilka dni. Test najlepiej zrobić w dniu spodziewanej miesiączki żeby mieć większe prawdopobieństwo, że wskaże właściwy wynik.
Moje cykle trwają 22-53dni -
3 tyg od stosunku to dużo, myślę że ciąży nie ma 🙂
Pimpi, LaBellePerle lubią tę wiadomość
🧑 1985 🧒 1980
Czerwiec 2022 piękny chłopiec, 10 apgar
Marzec 2023 🫄
Kwiecień 2023 💔
15.02 6.5mm dziecka 😍 bije serduszko
21.02 8.2mm bije ❤️
05.03 28.2mm bije ❤️ rusza głową i rączkami 😍
26.03 badanie prenatalne, dzidzia zdrowa, 5.8cm, mamy chłopczyka 🙂 niskie ryzyka 💪
17.04 poczułam pierwszy raz twoje ruchy ❤️
28.05 synek 20cm i 413g, idealny ❤️
13.06 waga 540g 🙂
01.08 Nikodem waży 1525 gr zdrowy ❤️
14.08 szpital i patologia ciąż, wszystko jest dobrze podobno ważysz 2234 🙂
-
Przy takich nieregularnych cyklach mogłaś nawet nie mieć owulacji. Diagnozujesz z czego wynika taka różnica w długości ?
-
Paula101095 wrote:Nie bylam u ginekologa
A teraz to nie wiem bo okresu dalej nie mam 😑Marta.R. lubi tę wiadomość
-