Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie beta negatywna- może jednak....
Odpowiedz

beta negatywna- może jednak....

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • maryska_87 Nowa

Wysłany: 14 maja 2018, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

Tak po krótce- to mój drugi cykl po wyciągnięciu wkładki Mirena. Przed (2,5 roku temu 1 poronienie, ciąża zakończona sukcesem). Zawsze regularne cykle 28-29 dniowe.
    W tym miesiącu starania. od przewidywanej owulacji wieczne bóle brzucha, piersi. brzuch boli dokładnie tak, jak w poprzeniej ciąży- trochę inaczej niż na @. od paru dni caly czas mokro- mam wrażenie, jakby woda ze mnie leciała niekiedy...
    w sb/ndz był termin @. nic. dziś zrobiłam bete i jest <1 :(((
    pisałam do mojej gin. w śr mam przyjść na usg a jutro zrobić jeszcze prolaktynę.

myslicie, że mam jeszcze jakieś szanse? tak bardzo już się nastawiłam, że do śr nie wytrzymam :(

• peszasta Znajoma

Wysłany: 14 maja 2018, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co prawda bety nie robiłam, ale dziś 2 dni po spodziewanej miesiaczce zrobiłam sikanca i niestety negatywny

Rok z dufasonem
    2 cykl z Clo
    2 lata bezskutecznych starań :-/
  • maryska_87 Nowa

Wysłany: 14 maja 2018, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peszasta- trzymam mocno za Ciebie kciuki! :* :* :* żeby za parę dni były 2 piękne, grube krechy!

• peszasta Znajoma

Wysłany: 14 maja 2018, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile bym za to dala

Rok z dufasonem
    2 cykl z Clo
    2 lata bezskutecznych starań :-/
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ