Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Biopsja endometrium
Odpowiedz

Biopsja endometrium

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klaudia199688 Debiutantka

Wysłany: 21 czerwca 2021, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam pytanie może któraś dziewczyna miała biobsje endometrium i udało jej sie po tym zajść w ciążę?

• Gosia24 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2021, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie mam ją mieć, ale to ma cel jedynie diagnostyczny. Za jednym zamachem robię drożność jajowodów, więc to ma większy potencjał :)

01.08.2022 Majeczka 3430g, 60cm szczęścia ❤
    03.09.2024 Igusia
    2760, 51cm okruszka ❤️
    age.png

age.png
  • Klaudia199688 Debiutantka

Wysłany: 21 czerwca 2021, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też ale słyszałam że jak sie uszkadza macice przez na kłucie igłą to zwiększa to odsetek implantacyjny zarodka

• Gosia24 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2021, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie słyszałam o niczym takim ale jeżeli to prawda to warto zrobić 😅😬 ja robię bo mam jakieś zgrubienie na endometrium.

01.08.2022 Majeczka 3430g, 60cm szczęścia ❤
    03.09.2024 Igusia
    2760, 51cm okruszka ❤️
    age.png

age.png
  • Ivanka93 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2021, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia24 wrote:
    Ja właśnie mam ją mieć, ale to ma cel jedynie diagnostyczny. Za jednym zamachem robię drożność jajowodów, więc to ma większy potencjał :)

Mnie lekarka tez proponowała pobranie wycinka przy okazji drożności i zastanawiam się czy robić, podobno moze to pomóc wykryć stan zapalny, który może przeszkadzać w zajściu w ciążę.

🙋‍♀️93' & 🙋‍♂️91'

07.2020💔
    07.2021💔
    11.2021💔

🩷 01.01.2023 🌈

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ