Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Biopsja endometrium
Odpowiedz

Biopsja endometrium

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klaudia199688 Debiutantka

Wysłany: 21 czerwca 2021, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam pytanie może któraś dziewczyna miała biobsje endometrium i udało jej sie po tym zajść w ciążę?

• Gosia24 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2021, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie mam ją mieć, ale to ma cel jedynie diagnostyczny. Za jednym zamachem robię drożność jajowodów, więc to ma większy potencjał :)

01.08.2022 Majeczka 3430g, 60cm szczęścia ❤
    03.09.2024 Igusia
    2760, 51cm okruszka ❤️
    age.png

age.png
  • Klaudia199688 Debiutantka

Wysłany: 21 czerwca 2021, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też ale słyszałam że jak sie uszkadza macice przez na kłucie igłą to zwiększa to odsetek implantacyjny zarodka

• Gosia24 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2021, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie słyszałam o niczym takim ale jeżeli to prawda to warto zrobić 😅😬 ja robię bo mam jakieś zgrubienie na endometrium.

01.08.2022 Majeczka 3430g, 60cm szczęścia ❤
    03.09.2024 Igusia
    2760, 51cm okruszka ❤️
    age.png

age.png
  • Ivanka93 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2021, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia24 wrote:
    Ja właśnie mam ją mieć, ale to ma cel jedynie diagnostyczny. Za jednym zamachem robię drożność jajowodów, więc to ma większy potencjał :)

Mnie lekarka tez proponowała pobranie wycinka przy okazji drożności i zastanawiam się czy robić, podobno moze to pomóc wykryć stan zapalny, który może przeszkadzać w zajściu w ciążę.

🙋‍♀️31 & 🙋‍♂️33

07.2020💔
    07.2021💔
    11.2021💔

🩷 01.01.2023 🌈

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ