X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Blada kreska na teście ciążowym
Odpowiedz

Blada kreska na teście ciążowym

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ANGELA Nowa

Wysłany: 16 lipca 2021, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka mam pytanko bo sama już nie wiem czy to coś znaczy czy nie.

Okres mi się spóźnia Juz 6 dni bolą mnie plecy na dole czasem brzuch i często korzystanie z toalety

Podczas spóźniającej się miesiączki dostałam plamonia białe i gęste raz się zdarzyło że było to plamienie z krwią później już nic

Zrobilam test ciążowy i wydaje mi się że jest tam jasna kreska ale nie wiem czy mam rację. Proszę o pomoc może się mylę. Z góry dziękuję

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2021, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANGELA wrote:
    Hejka mam pytanko bo sama już nie wiem czy to coś znaczy czy nie.

Okres mi się spóźnia Juz 6 dni bolą mnie plecy na dole czasem brzuch i często korzystanie z toalety

Podczas spóźniającej się miesiączki dostałam plamonia białe i gęste raz się zdarzyło że było to plamienie z krwią później już nic

Zrobilam test ciążowy i wydaje mi się że jest tam jasna kreska ale nie wiem czy mam rację. Proszę o pomoc może się mylę. Z góry dziękuję

Wstaw zdjęcie na zapodaj.net to zobaczymy czy jest ta kreska czy nie :)

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • ANGELA Nowa

Wysłany: 16 lipca 2021, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Wstaw zdjęcie na zapodaj.net to zobaczymy czy jest ta kreska czy nie :)
    A nie ma jakieś możliwości aby tego zdj tutaj wstawić?

• Miamonia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2021, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANGELA wrote:
    A nie ma jakieś możliwości aby tego zdj tutaj wstawić?
    Wejdź na stronę zapodaj, wrzuć tam to zdjęcie testu i wygeneruj link do niego :)
    Wstaw wtedy link tutaj, bezpośrednio nie da się wstawić tu zdjęcia:)

7u22flw1vl3i5lsf.png
  • Karloina Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2021, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz wstawić, musisz wpisać w Google "zapodaj na forum " i tamjuz będzie wszystko opisane;)

25.👩
    29.👱‍♂️
    Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨‍🦰
    Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
    Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
    6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
    14.02- jest serduszko ❤️
    21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
    3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2021, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo wykonać jutro jeszcze raz test, jeśli znów będzie to udać się na betaHCG 😊

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
    Atrofia endometrium.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ