Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Bladzioch

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MOKOSZ Debiutantka

Wysłany: 8 lutego 2025, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ☺️
    wiem, że milion tu takich postów, ale potrzebuje potwierdzenia, że to nie tylko moje zwidy…

https://zapodaj.net/plik-akfGI4tAzY

https://zapodaj.net/plik-ayThIZLoOB

Pierwsze zdjęcie na świeżo po jakiś 2 min. Drugie już po wyschnięciu, wygląda na szaraka, ale w rzeczywistości jest róż.
    Facelle 9dpo. Do szybkiego testowania skłoniły mnie delikatne bóle w podbrzuszu, których nigdy wcześniej nie było w tej fazie cyklu, a także wyczulony węch.
    Oczywiście w poniedziałek lecę na betę.

Chodzi mi głównie o to, czy doświadczone z was uznałyby coś takiego za pozytyw 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2025, 13:23

• Ana29 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2025, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co czytałam na forum to facelle lubią dawać takie kreski mimo, że nie ma ciąży, choć tutaj kreska jest ładnie widoczna, życzę żeby to było to 🍀 i dobrze, że idziesz na bete 🙂

age.png
  • MOKOSZ Debiutantka

Wysłany: 8 lutego 2025, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję ♥️

Ana29 lubi tę wiadomość

• MOKOSZ Debiutantka

Wysłany: 10 lutego 2025, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj beta 44,80 🥹

pupuś lubi tę wiadomość

• Jaśmina93 Nowa

Wysłany: 10 lutego 2025, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOKOSZ wrote:
    Dzisiaj beta 44,80 🥹
    Gratulacje ❤️

MOKOSZ lubi tę wiadomość

Jaśmina
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ