Ból, kłucie macicy po owulacji
-
Dziewczyny mam problem dziś rano wybudził mnie ze snu ostry ból podbrzusza i myślałam, że to na siusiu,( uczucie jakby takiego parcia jak długo by się trzymało i nie szło do łazienki) ale poszłam do łazienki i nic, a ból się nasilał i był to ból/ czasem kłucie, ciągnięcie macicy. Coś strasznego nigdy tak nie miałam, to było jeszcze gorsze niż na okres, dzis mam przypuszczalnie 3dpo. W toalecie zrobiło mi się słabo z tego bólu i oblał mnie zimny pot, wróciłam do łożka po drodze zgranełam tabletkę przeciwbólową, bo myślałam, że nie wyrobię i położyłam się, ledwo się ułożyłam z bólu i z tego zmęczenia chyba znowu zasnełam. Teraz jest ok nic mnie nie boli oprócz sutków. Czy ktoś miał może podobnie?
-
Ja też jestem kilka dni po owu ale powiem szczerze że aż takiego bólu to nie mam i nie miewałam, jedynie delikatne pokłuwanie raz jednego raz drugiego jajnika.Może coś tam zaczyna się zagnieżdżac i temu tak boli? W razie jak się będzie nasilac to koniecznie do ginka trzeba isc albo przy kolejnej wizycie wspomniec że zaistniała taka sytaucja.Będzie dobrze, i 3mam kciukasy za ten cykl!!
polkosia, Monifah lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny 3 dpo to chyba trochę za wcześniej no chyba że owulka może przyszła wcześniej, na razie mam spokój nie pojawiła się ta sytuacja ponownie dziś, ale stracha mi napędziła.... Teraz to tylko lekkie czasem pobolewanie jajników, od jakis 5-6 dni bóle głowy tak gdzie zaczynające sie ok 14-16 i trwające 3-4 godziny i zaczynam czuc już sutki bardziej a raczej nie same sutki jak otoczki dotykanie boli eh.
Mam nadzieję, że to nasze szczęsliwe cykle będą
-
Właśnie dzisiaj obudził mnie bardzo mocny ból w dole brzucha, a jestem w 16 dniu cyklu. Sytuacja dokładnie taka jak opisała Monifah. Ale nie nakręcam się, bo już mi się raz tak zdarzyło i normalnie okres dostałam. Obiecałam sobie żadnych testów nie robić.
Już za dużo rozczarowań
-
Hej dziewczyny, podejrzewam ciąże (11 dzień po owu)
Czy któraś z Was domyśla się, co może znaczyć;
całodniowy ból (lekki, tlił) po jednej stronie, a na następny dzień kłucie na środku podbrzusza?
Czy to jakieś przemieszczenie się ewentualnej fasolki?
Staram się 2 lata i wiem jakie mam co miesiąc objawy miesiączki, a w tym mcu miałam spadek temp w pochwie (8 dzień po owu) i na następny dzień niewiadomo skąd skok temp ciała 37,3.Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka -
Cześć dziewczyny mam pytanko do dziewczyn , które już mają pierwsze wczesne objawy ciąży za sobą i mogą się na ten temat wypowiedzieć jak byście opisały ból sutków ? bolały was przy dotyku czy jedynie ból był taki ''sam z siebie'' w sensie jakby wam je ktoś ściskał, wykręcał taki samoistny rwący ból ale przy dotyku jest jego brak ... hmmm ciężko mi to uczucie opisać ... będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi i pozdrawiamkate1383
-
Hej,
mnie pierwszy raz w życiu tak mocno kłuło w macicy, 20dc. Ból był tak ostry, że sama się dziwiłam. Następnego dnia plamka krwi. Tak, podejrzenie jest. Póki co czekam cierpliwie nie wkręcając sobie niczego na siłę.
@Kate1383- mnie sutki swędzą, piersi delikatnie bolą, ale nic poza tym. -
Olka_91 wrote:Hej dziewczyny, podejrzewam ciąże (11 dzień po owu)
Czy któraś z Was domyśla się, co może znaczyć;
całodniowy ból (lekki, tlił) po jednej stronie, a na następny dzień kłucie na środku podbrzusza?
Czy to jakieś przemieszczenie się ewentualnej fasolki?
Staram się 2 lata i wiem jakie mam co miesiąc objawy miesiączki, a w tym mcu miałam spadek temp w pochwie (8 dzień po owu) i na następny dzień niewiadomo skąd skok temp ciała 37,3.
I co Olka_91? Jeśli możesz to podziel się swoim doświadczeniem
@Gagarek- trzymam kciuki
Gagarek lubi tę wiadomość
-