X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ból piersi
Odpowiedz

Ból piersi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paullaa Nowa

Wysłany: 7 lutego 2021, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny czy zdarzyło się wam, że piersi bolały od 21 dc - 26 dc po czym przestały. @ ma przyjść za 4 dni a ja nie czuje żadnych objawów zwiastujących jej nadejście. Owulacje miałam 25/26.01. Myślicie, że jest jakaś szansa na ciąże ?

Dodam, że piersi zawsze bolały praktycznie od owulacji do dnia miesiączki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2021, 23:15

• szona Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paullaa wrote:
    Cześć dziewczyny czy zdarzyło się wam, że piersi bolały od 21 dc - 26 dc po czym przestały. @ ma przyjść za 4 dni a ja nie czuje żadnych objawów zwiastujących jej nadejście. Owulacje miałam 25/26.01. Myślicie, że jest jakaś szansa na ciąże ?

Dodam, że piersi zawsze bolały praktycznie od owulacji do dnia miesiączki.

Piersi bolały mnie miesiąc w miesiąc od owulacji. Gdy zaszłam w ciąże - nie bolały nawet przez sekundę.

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie piersi bolały i na miesiączkę i w cyklu, kiedy zaszłam, więc wszystko zależy od tego, jak zareaguje organizm.

bindweef lubi tę wiadomość

klz9krhm1wqtef7i.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ