X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ból piersi
Odpowiedz

Ból piersi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paullaa Nowa

Wysłany: 7 lutego 2021, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny czy zdarzyło się wam, że piersi bolały od 21 dc - 26 dc po czym przestały. @ ma przyjść za 4 dni a ja nie czuje żadnych objawów zwiastujących jej nadejście. Owulacje miałam 25/26.01. Myślicie, że jest jakaś szansa na ciąże ?

Dodam, że piersi zawsze bolały praktycznie od owulacji do dnia miesiączki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2021, 23:15

• szona Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paullaa wrote:
    Cześć dziewczyny czy zdarzyło się wam, że piersi bolały od 21 dc - 26 dc po czym przestały. @ ma przyjść za 4 dni a ja nie czuje żadnych objawów zwiastujących jej nadejście. Owulacje miałam 25/26.01. Myślicie, że jest jakaś szansa na ciąże ?

Dodam, że piersi zawsze bolały praktycznie od owulacji do dnia miesiączki.

Piersi bolały mnie miesiąc w miesiąc od owulacji. Gdy zaszłam w ciąże - nie bolały nawet przez sekundę.

age.png

preg.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

10 cs - ⏸️
    12t5d - prenatalne 👶🏼

Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie piersi bolały i na miesiączkę i w cyklu, kiedy zaszłam, więc wszystko zależy od tego, jak zareaguje organizm.

bindweef lubi tę wiadomość

klz9krhm1wqtef7i.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ