Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ból piersi
Odpowiedz

Ból piersi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paullaa Nowa

Wysłany: 7 lutego 2021, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny czy zdarzyło się wam, że piersi bolały od 21 dc - 26 dc po czym przestały. @ ma przyjść za 4 dni a ja nie czuje żadnych objawów zwiastujących jej nadejście. Owulacje miałam 25/26.01. Myślicie, że jest jakaś szansa na ciąże ?

Dodam, że piersi zawsze bolały praktycznie od owulacji do dnia miesiączki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2021, 23:15

• szona Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paullaa wrote:
    Cześć dziewczyny czy zdarzyło się wam, że piersi bolały od 21 dc - 26 dc po czym przestały. @ ma przyjść za 4 dni a ja nie czuje żadnych objawów zwiastujących jej nadejście. Owulacje miałam 25/26.01. Myślicie, że jest jakaś szansa na ciąże ?

Dodam, że piersi zawsze bolały praktycznie od owulacji do dnia miesiączki.

Piersi bolały mnie miesiąc w miesiąc od owulacji. Gdy zaszłam w ciąże - nie bolały nawet przez sekundę.

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie piersi bolały i na miesiączkę i w cyklu, kiedy zaszłam, więc wszystko zależy od tego, jak zareaguje organizm.

bindweef lubi tę wiadomość

klz9krhm1wqtef7i.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ