Ból piersi po duphastonie ?
-
Hej Czy brała któraś z Was duphaston ? Chyba się nakręcam, do tej pory brałam luteinę i piersi bolały mnie mniej, po za tym nie czułam sutków, a teraz pieką/swędzą. Stąd moje pytanie, czy to może być skutek uboczny duphastonu ? W ulotce nie widziałam nic na ten temat ;/
-
emi2016 wrote:Hej Czy brała któraś z Was duphaston ? Chyba się nakręcam, do tej pory brałam luteinę i piersi bolały mnie mniej, po za tym nie czułam sutków, a teraz pieką/swędzą. Stąd moje pytanie, czy to może być skutek uboczny duphastonu ? W ulotce nie widziałam nic na ten temat ;/
-
ja jestem na Duphostanie zaledwie pierwszy cykl ale nic nie czuję,żadnych tkliwych piersi,może to się jeszcze zmieni ale wątpie
-
tyle że ja biorę też bromergon na prolaktynę,a on ponoć znosi ból i pieczenie piersi
-
nick nieaktualny
-
Ja po duphastonie, zaraz na 2-3 dzień brania mam mega nabrzmiałe piersi, bolące przy dotykaniu. Ból maleje kilka dni przed miesiączką, wtedy wiem, że nici z fasolki.
-
Lilaliean wrote:Biorę duphaston pierwszy cykl, piersi bolą mnie od paru dni ( dziś 10 dpo), mam wrażenie że codziennie mocniej. Normalne?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-