Bóle brzucha po owulacji
-
Nie mam pojęcia czy ktoś miał podobnie, ale. Od zawsze mialam bolące miesiączki trwające około 5-6dni. Ale zawsze regularne jak w zegarku. W grudniu miałam histeroskopie polip malutki średnica 0,5cm. Po zabiegu wszystko wygląda inaczej. W styczniu w dniu spodziewanej miesiączki pojawiło się plamienie które trwało dwa dni i później 3 dni krwawienia, nigdy wcześniej nie miałam plamień. Od owulacji cały czas czułam lewy jajnik. Ale mówię dobra może po zabiegu tak jest. Zaczął się nowy cykl oczywiście starania, owulacja była (potwierdzone 7dni później progesteronem) ale 3 dni po owulacji zaczął się ból brzucha, który trwał 4 dni taki typowy na okres, brzuch bolał najczęściej Rano i wieczorem, myślałam że może coś się zaczyna dziać w związku z zaplodnieniem. Później był spokój i teraz od czterech dni ból brzucha tylko rano i wieczorami ale ogromny ledwo go znosiłam ale nie chciałam brać przeciwbólowych, bo myslalam, że może jednak ciąża się pojawi. Dzisiaj planowo miała być miesiączka a ja mam minimalne plamienie, a ból okresowy 10/10. Pewnie za jakieś dwa dni będzie normalnie krwawienie, ale pytanie czy ktoś tak mial? Albo wie czym jest to spowodowane? Dziwi mnie to, że kiedyś miałam ból pleców brzucha tylko na dwa dni przed okresem i przychodził okres a teraz brzuch boli prawie z dwa tygodnie.. a tu nie ma okresu typowego. Do tego mam wrażenie jakby mi spływała miesiączka a nic się nie pojawia na wkładce..
-
Hej. Ja mialam bardzo podobnie w zeszlym cyklu. Po okolo tygodniu od owulacji zaczely sie bole brzucha, dokladnie jak na okres i trwaly z malymi przerwami az do dnia miesiaczki. Nie mialam jeszcze robionej histeroskopii ale jesli w tym miesiacu sie nie uda to planuje pojsc. W tym cyklu jestem dopiero 5DPO poki co czuje sie swietnie ale zobaczymy jak bedzie w przyszlym tygodniu. Widzialam na forum ze niektore dziewczyny tez tak maja, przyczyna nie znana jak bede na wizycie u mojej gin to zapytam.
-
Hej. Jestem 3 dni po owulacji i dzisiaj zaczął mnie boleć brzuch jak na @ plus ból jajników na zmianę. Nie wiem czy to coś oznacza... 🤔 Dodatkowo w dzień owu miałam takie plamienie śluz z krwawą nitką. Mogło to być plamienie owulacyjne? Pierwszy raz coś takiego mam...Emma9889
-
Emma9889 wrote:Hej. Jestem 3 dni po owulacji i dzisiaj zaczął mnie boleć brzuch jak na @ plus ból jajników na zmianę. Nie wiem czy to coś oznacza... 🤔 Dodatkowo w dzień owu miałam takie plamienie śluz z krwawą nitką. Mogło to być plamienie owulacyjne? Pierwszy raz coś takiego mam...
Ja jestem 8dpo i także mam bóle jak na @, a nigdy tak nie miałam (nie strawiły tak długo). Czuję jakbym miała dostać okres 100lecia 😂
U mnie na dniach się okaże o co chodzi 🥹 -