X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Bóle menstruacyjne po owulacji
Odpowiedz

Bóle menstruacyjne po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tajka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Jak wygląda u was kwestia bólów mentruacyjnych ?
    Trochę martwią mnie moje i nie wiem czy jest to normalne. Zazwyczaj brzuch zaczyna już mnie boleć 7 dni przed spodziewana @. Dlatego tez nigdy nie robiłam testu, bo wiem przez bóle że się nie udało i będzie @.
    Ale ten cykl mam dziwny. Lekki ból zaczął się już z 2po owulacji, a od 6dpo już jest codzienny silny ból. Dzisiaj mam 10 dpo. Do @ jeszcze prawie tydzień, a mnie już tydzień boli brzuch. Nie wiem co jest grane. Zaczynam się martwić.
    Co myślicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 22:35

12.08.2020 - ⏸ (15dpo, 2gi cykl stymulowany clo, 3ci cykl po drożności, 15cs)
    27.04.2021 - nasz cud 🥰 3700g, 57 cm, 41tc
    19cd062133.png

31.03.2022 - ⏸️
    Będzie dzidziuś 👣👶
    2534e96399.png
  • Glonojadek Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze od ok. 6-8 dnia cyklu miałam już bóle miesiączkowe, jestem w 20dpo z II kreskami i nadal boli mnie na miesiączke :)

3 lata starań
    24.03.2020r. - ⏸️
    d70f5fc7b3.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ