X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Bóle menstruacyjne po owulacji
Odpowiedz

Bóle menstruacyjne po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tajka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Jak wygląda u was kwestia bólów mentruacyjnych ?
    Trochę martwią mnie moje i nie wiem czy jest to normalne. Zazwyczaj brzuch zaczyna już mnie boleć 7 dni przed spodziewana @. Dlatego tez nigdy nie robiłam testu, bo wiem przez bóle że się nie udało i będzie @.
    Ale ten cykl mam dziwny. Lekki ból zaczął się już z 2po owulacji, a od 6dpo już jest codzienny silny ból. Dzisiaj mam 10 dpo. Do @ jeszcze prawie tydzień, a mnie już tydzień boli brzuch. Nie wiem co jest grane. Zaczynam się martwić.
    Co myślicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 22:35

12.08.2020 - ⏸ (15dpo, 2gi cykl stymulowany clo, 3ci cykl po drożności, 15cs)
    27.04.2021 - nasz cud 🥰 3700g, 57 cm, 41tc
    19cd062133.png

31.03.2022 - ⏸️
    Będzie dzidziuś 👣👶
    2534e96399.png
  • Glonojadek Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze od ok. 6-8 dnia cyklu miałam już bóle miesiączkowe, jestem w 20dpo z II kreskami i nadal boli mnie na miesiączke :)

3 lata starań
    24.03.2020r. - ⏸️
    d70f5fc7b3.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ