Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Bóle menstruacyjne po owulacji
Odpowiedz

Bóle menstruacyjne po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tajka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Jak wygląda u was kwestia bólów mentruacyjnych ?
    Trochę martwią mnie moje i nie wiem czy jest to normalne. Zazwyczaj brzuch zaczyna już mnie boleć 7 dni przed spodziewana @. Dlatego tez nigdy nie robiłam testu, bo wiem przez bóle że się nie udało i będzie @.
    Ale ten cykl mam dziwny. Lekki ból zaczął się już z 2po owulacji, a od 6dpo już jest codzienny silny ból. Dzisiaj mam 10 dpo. Do @ jeszcze prawie tydzień, a mnie już tydzień boli brzuch. Nie wiem co jest grane. Zaczynam się martwić.
    Co myślicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 22:35

12.08.2020 - ⏸ (15dpo, 2gi cykl stymulowany clo, 3ci cykl po drożności, 15cs)
    27.04.2021 - nasz cud 🥰 3700g, 57 cm, 41tc
    19cd062133.png

31.03.2022 - ⏸️
    Będzie dzidziuś 👣👶
    2534e96399.png
  • Glonojadek Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze od ok. 6-8 dnia cyklu miałam już bóle miesiączkowe, jestem w 20dpo z II kreskami i nadal boli mnie na miesiączke :)

3 lata starań
    24.03.2020r. - ⏸️
    d70f5fc7b3.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ