X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Bóle menstruacyjne po owulacji
Odpowiedz

Bóle menstruacyjne po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tajka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Jak wygląda u was kwestia bólów mentruacyjnych ?
    Trochę martwią mnie moje i nie wiem czy jest to normalne. Zazwyczaj brzuch zaczyna już mnie boleć 7 dni przed spodziewana @. Dlatego tez nigdy nie robiłam testu, bo wiem przez bóle że się nie udało i będzie @.
    Ale ten cykl mam dziwny. Lekki ból zaczął się już z 2po owulacji, a od 6dpo już jest codzienny silny ból. Dzisiaj mam 10 dpo. Do @ jeszcze prawie tydzień, a mnie już tydzień boli brzuch. Nie wiem co jest grane. Zaczynam się martwić.
    Co myślicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 22:35

12.08.2020 - ⏸ (15dpo, 2gi cykl stymulowany clo, 3ci cykl po drożności, 15cs)
    27.04.2021 - nasz cud 🥰 3700g, 57 cm, 41tc
    19cd062133.png

31.03.2022 - ⏸️
    Będzie dzidziuś 👣👶
    2534e96399.png
  • Glonojadek Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze od ok. 6-8 dnia cyklu miałam już bóle miesiączkowe, jestem w 20dpo z II kreskami i nadal boli mnie na miesiączke :)

3 lata starań
    24.03.2020r. - ⏸️
    d70f5fc7b3.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ