Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Brak miesiączki, testy i beta negatywne
Odpowiedz

Brak miesiączki, testy i beta negatywne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Destiny90 Nowa

Wysłany: 22 maja 2018, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    14 kwietnia miałam ostatnią miesiączke.
    Współżyjemy z narzeczonym dosyć często oczywiście bez zabezpieczenia. Staramy się o Malucha.
    28 kwietnia miałam delikatne jasnoróżowe plamienia plus kłucie w jajniku. Byłam przekonana, ze to implantacja :-( 7.05 zrobiłam betę - bo lekarz widział pęcherzyk. Wyszła 0.1
    10.05 zgłosiłam się do ginekologa zgodnie z wytycznymi. Zrobił mi badanie już pęcherzyka nie było.
    15 maja powinnam dostać okres, od 14-18 co chwile biegałam do łazienki bo myslalam, ze to już. Bolały mnie jak nigdy jajniki i krzyż. Po tych 4 dniach ustało. Dosłownie jakbym okres miała ale bez krwawienia.
    W związku z tymi bólami i spóźniającym się okresem ponownie poszłam do lekarza. Zlecił betę i luteinę. 21.05 maja beta 0.1
    Dalej nie mam okresu, luteina nie wspolpracuje.. Nic mnie nie boli jednak mam poranne mdlosci.
    Dziś jest 8 dni spóźnienia.
    Lekarz przyjmie mnie dopiero w piątek.
    Co myślicie?

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Destiny90 wrote:
    Cześć
    14 kwietnia miałam ostatnią miesiączke.
    Współżyjemy z narzeczonym dosyć często oczywiście bez zabezpieczenia. Staramy się o Malucha.
    28 kwietnia miałam delikatne jasnoróżowe plamienia plus kłucie w jajniku. Byłam przekonana, ze to implantacja :-( 7.05 zrobiłam betę - bo lekarz widział pęcherzyk. Wyszła 0.1
    10.05 zgłosiłam się do ginekologa zgodnie z wytycznymi. Zrobił mi badanie już pęcherzyka nie było.
    15 maja powinnam dostać okres, od 14-18 co chwile biegałam do łazienki bo myslalam, ze to już. Bolały mnie jak nigdy jajniki i krzyż. Po tych 4 dniach ustało. Dosłownie jakbym okres miała ale bez krwawienia.
    W związku z tymi bólami i spóźniającym się okresem ponownie poszłam do lekarza. Zlecił betę i luteinę. 21.05 maja beta 0.1
    Dalej nie mam okresu, luteina nie wspolpracuje.. Nic mnie nie boli jednak mam poranne mdlosci.
    Dziś jest 8 dni spóźnienia.
    Lekarz przyjmie mnie dopiero w piątek.
    Co myślicie?

Ja myślę, że przesunął Ci się cykl. Miałam tak raz, cykl trwał 42 dni i ani w lewo ani w prawo.
    Masz regularne miesiączki?
    Jeśli nie, warto zbadać androgeny :)

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Destiny90 Nowa

Wysłany: 22 maja 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, właśnie od roku mam regularne. Odkąd odstawiłam tabletki anty w dalszym ciągu jest regularny.
    Jak nie w lewo ani w prawo to może prosto? :)

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Destiny90 wrote:
    Tak, właśnie od roku mam regularne. Odkąd odstawiłam tabletki anty w dalszym ciągu jest regularny.
    Jak nie w lewo ani w prawo to może prosto? :)

mnie się później zdarzyło tak jeszcze 2 razy w krótkim odstępie (38dni i 36 dni) i poszłam się przebadać i przycyzna została znaleziona. Obserwuj swoje cykle taki jeden nietypowy, czy dwa w roku spokojnie mogą się zdarzyć. :)

Destiny90, adaska lubią tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Destiny90 Nowa

Wysłany: 22 maja 2018, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda - mbc wrote:
    mnie się później zdarzyło tak jeszcze 2 razy w krótkim odstępie (38dni i 36 dni) i poszłam się przebadać i przycyzna została znaleziona. Obserwuj swoje cykle taki jeden nietypowy, czy dwa w roku spokojnie mogą się zdarzyć. :)

Dziękuje!

• Grzechotka2 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam ostatnio cykl 45dni, gdzie ZAWSZE 28-30. W koncu @ przyjdzie.

adaska lubi tę wiadomość

l22nio4pm7glhik4.png
    w57v3e3kpq4472hr.png
  • adaska Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja raz miałam cykl, który trwał więcej niż 40 dni. Zazwyczaj 28-30 dni. Poszłam do lekarza i okazało się, że mialam cykl bezowulacyjny. Dostałam dupka na wywołanie. Pobrałam tydzień i po odstawieniu przyszła @

👼🏻6tc 👼🏻9tc

28.05.2020⏸🍀
    18.01.2021
    💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
    💙Staś 11:00, 47cm 2330g

Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ