Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Brak objawów, a jednak ciąża?
Odpowiedz

Brak objawów, a jednak ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • gosix Przyjaciółka

Wysłany: 29 września 2018, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane,

Czy któraś z Was zaszła w ciąże, mimo że do testu nie miała żadnych objawów, w szczególności braku bólu piersi?

27 lat
    Staramy się o pierwszego dzidziucha :)
  • werkka93 Debiutantka

Wysłany: 30 września 2018, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie miałam kompletnie żadnych objawów ciąży :)
    Wszystko to jest sprawą indywidualną, piersi miałam trochę obolałe i powiększone, ale nie jakoś mocno, raczej tak jak na każdy okres, poza tym żadnego posmaku w ustach, wymiotów, czy senności. Do dzisiaj w zasadzie nie wiem co to objawy ciążowe :)

• BlackSky Znajoma

Wysłany: 30 września 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dwie kreski na teście ciążowym, beta ujemna dwa tyg po ow. Okresu nie ma cycki bolą, jajnik prawy też nie wiem co myśleć

• gosix Przyjaciółka

Wysłany: 1 października 2018, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werkka93 wrote:
    Ja nie miałam kompletnie żadnych objawów ciąży :)
    Wszystko to jest sprawą indywidualną, piersi miałam trochę obolałe i powiększone, ale nie jakoś mocno, raczej tak jak na każdy okres, poza tym żadnego posmaku w ustach, wymiotów, czy senności. Do dzisiaj w zasadzie nie wiem co to objawy ciążowe :)

Dziękuję Ci za odpowiedź! U mnie tylko pobolewanie brzucha się pojawia, do @ jeszcze około 7 dni. Już czasami człowiek się zastanawia, czy nie czuje tego, co chce czuć ;) Czekanie dłuży się strasznie!!

27 lat
    Staramy się o pierwszego dzidziucha :)
  • Olaa..32 Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj 13 dpo i również nie odczuwam żadnych objawów, jedynie piersi bolą jak zwykle przed okresem, no zobaczymy co to będzie

21.10.2024 - 21t połówkowe, 403g szczęścia, potwierdzona dziewczynka 🩷

28.08.2024 - 13t2d prenatalne, ryzyko niskie, prawdopodobnie 🩷

08.07.2024 - 5t+6d (według USG) mamy zarodek z ❤️

06.2024 - ⏸️

05.2024 - 6tc 👼🏻💔

02.11.21 - 38+4tc 54cm i 3120g 👶🏻💙

07.2019 - 6tc 👼🏻💔

preg.png
  • B_002 Autorytet

Wysłany: 4 października 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie miałam objawów na początku, też się zastanawiałam czy powinnam czuć piersi, ale te zaczęły boleć dopiero później jak już ciąża była potwierdzona przez lekarza.
    Nie doszukujcie się kochane objawów, ja przez pierwszy trymestr byłam tylko bardzo zmęczona i lekko czułam piersi. Żadnych mdłości, innych objawów.
    Na początku niestety trzeba uzbroić się w cierpliwość, wiem co mówię, bo też kilka razy czekałam na pozytywny test. Życzę wam powodzenia i trzeba poprostu czekać. Robienie bety i testów wcześniej niż 14 dpo jest tylko niepotrzebnym stresem.

gosix lubi tę wiadomość

gg64zbmhxvebnkcj.png
    29.03.2019 [39+2] Zosia <3 2580g, 52cm, 10pkt, SN
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ