X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Brak objawów, a jednak ciąża?
Odpowiedz

Brak objawów, a jednak ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • gosix Przyjaciółka

Wysłany: 29 września 2018, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane,

Czy któraś z Was zaszła w ciąże, mimo że do testu nie miała żadnych objawów, w szczególności braku bólu piersi?

27 lat
    Staramy się o pierwszego dzidziucha :)
  • werkka93 Debiutantka

Wysłany: 30 września 2018, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie miałam kompletnie żadnych objawów ciąży :)
    Wszystko to jest sprawą indywidualną, piersi miałam trochę obolałe i powiększone, ale nie jakoś mocno, raczej tak jak na każdy okres, poza tym żadnego posmaku w ustach, wymiotów, czy senności. Do dzisiaj w zasadzie nie wiem co to objawy ciążowe :)

• BlackSky Znajoma

Wysłany: 30 września 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dwie kreski na teście ciążowym, beta ujemna dwa tyg po ow. Okresu nie ma cycki bolą, jajnik prawy też nie wiem co myśleć

• gosix Przyjaciółka

Wysłany: 1 października 2018, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werkka93 wrote:
    Ja nie miałam kompletnie żadnych objawów ciąży :)
    Wszystko to jest sprawą indywidualną, piersi miałam trochę obolałe i powiększone, ale nie jakoś mocno, raczej tak jak na każdy okres, poza tym żadnego posmaku w ustach, wymiotów, czy senności. Do dzisiaj w zasadzie nie wiem co to objawy ciążowe :)

Dziękuję Ci za odpowiedź! U mnie tylko pobolewanie brzucha się pojawia, do @ jeszcze około 7 dni. Już czasami człowiek się zastanawia, czy nie czuje tego, co chce czuć ;) Czekanie dłuży się strasznie!!

27 lat
    Staramy się o pierwszego dzidziucha :)
  • Olaa..32 Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj 13 dpo i również nie odczuwam żadnych objawów, jedynie piersi bolą jak zwykle przed okresem, no zobaczymy co to będzie

21.10.2024 - 21t połówkowe, 403g szczęścia, potwierdzona dziewczynka 🩷

28.08.2024 - 13t2d prenatalne, ryzyko niskie, prawdopodobnie 🩷

08.07.2024 - 5t+6d (według USG) mamy zarodek z ❤️

06.2024 - ⏸️

05.2024 - 6tc 👼🏻💔

02.11.21 - 38+4tc 54cm i 3120g 👶🏻💙

07.2019 - 6tc 👼🏻💔

preg.png
  • B_002 Autorytet

Wysłany: 4 października 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie miałam objawów na początku, też się zastanawiałam czy powinnam czuć piersi, ale te zaczęły boleć dopiero później jak już ciąża była potwierdzona przez lekarza.
    Nie doszukujcie się kochane objawów, ja przez pierwszy trymestr byłam tylko bardzo zmęczona i lekko czułam piersi. Żadnych mdłości, innych objawów.
    Na początku niestety trzeba uzbroić się w cierpliwość, wiem co mówię, bo też kilka razy czekałam na pozytywny test. Życzę wam powodzenia i trzeba poprostu czekać. Robienie bety i testów wcześniej niż 14 dpo jest tylko niepotrzebnym stresem.

gosix lubi tę wiadomość

gg64zbmhxvebnkcj.png
    29.03.2019 [39+2] Zosia <3 2580g, 52cm, 10pkt, SN
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ