Brak objawów, a jednak ciąża?
-
Ja nie miałam kompletnie żadnych objawów ciąży
Wszystko to jest sprawą indywidualną, piersi miałam trochę obolałe i powiększone, ale nie jakoś mocno, raczej tak jak na każdy okres, poza tym żadnego posmaku w ustach, wymiotów, czy senności. Do dzisiaj w zasadzie nie wiem co to objawy ciążowe -
werkka93 wrote:Ja nie miałam kompletnie żadnych objawów ciąży
Wszystko to jest sprawą indywidualną, piersi miałam trochę obolałe i powiększone, ale nie jakoś mocno, raczej tak jak na każdy okres, poza tym żadnego posmaku w ustach, wymiotów, czy senności. Do dzisiaj w zasadzie nie wiem co to objawy ciążowe
Dziękuję Ci za odpowiedź! U mnie tylko pobolewanie brzucha się pojawia, do @ jeszcze około 7 dni. Już czasami człowiek się zastanawia, czy nie czuje tego, co chce czuć Czekanie dłuży się strasznie!!27 lat
Staramy się o pierwszego dzidziucha -
U mnie dzisiaj 13 dpo i również nie odczuwam żadnych objawów, jedynie piersi bolą jak zwykle przed okresem, no zobaczymy co to będzie
-
Ja nie miałam objawów na początku, też się zastanawiałam czy powinnam czuć piersi, ale te zaczęły boleć dopiero później jak już ciąża była potwierdzona przez lekarza.
Nie doszukujcie się kochane objawów, ja przez pierwszy trymestr byłam tylko bardzo zmęczona i lekko czułam piersi. Żadnych mdłości, innych objawów.
Na początku niestety trzeba uzbroić się w cierpliwość, wiem co mówię, bo też kilka razy czekałam na pozytywny test. Życzę wam powodzenia i trzeba poprostu czekać. Robienie bety i testów wcześniej niż 14 dpo jest tylko niepotrzebnym stresem.gosix lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -