brak objawow ciazy
-
Mychaa22 ja tak mialam w pierwszej ciazy Co prawda bylam bardzo senna na pare dni przed @ ale zwalilam to na zapalenie pecherza Takie objawy jak bol piersi,czy wymioty to dopiero w 5-6tc
Mychaa22 lubi tę wiadomość
-
ja tak mialam w drugiej (poronienie) mialam dziwne zawroty glowy jak sie pochylalam ale myslalam ,ze z przemeczenia na dzien lub 2 przed @(ktory nie przyszedl) glod a bol piersi zaczal sie dopiero w dzien spodziewanej @,w pierwszej ciazy Syn Nikolas objawy bardzo szybko kilka dni po owu juz czulam ze cos sie dzieje
-
Hej, ja czekam do poniedziałku i biegnę zrobić betę (chyba, że temperatura spadnie to nie będzie sensu). Nie mam żadnych objawów ciąży...we wcześniejszych cyklach chociaż był ból piersi itp. Jedyne co mogę zaobserwować to kłucie/pobolewanie prawego jajnika praktycznie codziennie a z niego była owu i lekka senność. Tak bym chciała aby ten cykl był tym szczęśliwym...
bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-
Ag..obyś miała rację. W tym cyklu jak nigdy po owu mam ładna temperaturę - gdyby nie spadek do 36,8 byłabym wręcz pewna,że się udało...Faktycznie brak objawów nic nie oznacza...Staram się tyle czasu, tracę powoli nadzieję
Ag... lubi tę wiadomość
bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-