Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Brak okresu beta ujemna
Odpowiedz

Brak okresu beta ujemna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Necia82 Debiutantka

Wysłany: 28 września 2018, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy którejś beta wyszła fałszywie ujemna?Okres mam jak w zegarku co 30dni,dziś jest 5 dzień jak go nie ma,robiłam test ciążowy i wyszła druga kreska widoczna bardzo słabo, taki cień ale była,po kolejnych dwóch dniach ,wczoraj zrobiłam bete i wynik poniżej 1, okresu nadal nie mam,4 dni temu wokół szyjki było trochę brunatnego śluzu z nitkami krwi od tego czasu dalej czysto.
    szyjka nadal wysoko i zamknięta temp w granicy 37, piersi nabrzmiale,stuki trochę bardziej wrażliwe,czasem ciągnie podbrzusze,jestem ciągle zmęczona i bardzo często chodzę siku.
    12go września miałam zastrzyk Ovitrelle ,20 września badany progesteron z wynikiem 14... lekarz powiedział że wynik całkiem dobry i że owu była....czy możliwe że beta się jeszcze myliła??

Necia82
  • Olaa..32 Autorytet

Wysłany: 28 września 2018, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem wynik z bety jest raczej wiarygodny, ja bym na Twoim miejscu powtórzyła betę jeszcze raz za kilka dni

21.10.2024 - 21t połówkowe, 403g szczęścia, potwierdzona dziewczynka 🩷

28.08.2024 - 13t2d prenatalne, ryzyko niskie, prawdopodobnie 🩷

08.07.2024 - 5t+6d (według USG) mamy zarodek z ❤️

06.2024 - ⏸️

05.2024 - 6tc 👼🏻💔

02.11.21 - 38+4tc 54cm i 3120g 👶🏻💙

07.2019 - 6tc 👼🏻💔

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ