X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Brak okresu, testy i beta negatywne
Odpowiedz

Brak okresu, testy i beta negatywne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kits Znajoma

Wysłany: 23 stycznia 2023, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Staramy się od jakiegoś czasu z mężem o maluszka. Z moich obserwacji wynika, że owulacja była 14 bądź 15 stycznia. Cykle mam normalnie 26-27 dniowe, a dzisiaj jest 32dc i okresu nie widać. Od piątku boli mnie brzuch, typowo okresowo, ale robiłam testy, pojechałam nawet dwa dni temu na betę i wszystko wychodzi negatywnie. Czy mogłam zrobić betę za wcześnie? Kiedy mniej więcej zrobić następną jeśli @ się nie pojawi? Dodam, że sprawdziłam szyjkę. Jest wysoko, śluz gęsty, kremowy.

• Aga.f Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2023, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, może po prostu przesunęła Ci się owulacja i jednak była później? Zrób za 2-3 dni test jeszcze, będzie raczej wiarygodny

💃1994
    🕺1991

👶2020

Drugie luźne starania o 👶 od 2023
    06.23 - biochem💔
    08.23 -biochem 💔

Starania na poważnie od 09.2024
    23.06.25 - II kreski 😊
    07.10.25 - 17+4 🪽💔

Cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, monitoringi, podejrzenie PCO,

•Progesteron 8dpo - 14,300ng/ml
    • 03.2025 - AMH 1,63ng/ml
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ