X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Brak okresu, testy negatywne
Odpowiedz

Brak okresu, testy negatywne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aga.W. Debiutantka

Wysłany: 14 kwietnia 2017, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Mam problem juz sama nie wiem co o tym myslec naczytalam sie tyle w necie, ze zaczynam swirowac. @ powinnam dostac 11.04 cykle 26. Wiem, ze to dopiero 3dni spoznienia ale oszalec idzie tak bardzo chcemy miec dziecko. Robilam 3 testy i wszystkie negatywne. Czy mozemy miec jeszcze jakas nadzieje? Nie bede pisac czy mam objawy ciazowe jakies bo wiadomo latwo sobie wmowic... Eh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2017, 08:45

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem się zdarza, że @ się spóźni. Idź na betę jeśli chcesz mieć pewność. A jeśli będzie się dalej spóźniać to może trzeba byłoby zrobić badania hormonów. Mogą być różne przyczyny lub to tylko jednorazowe opóźnienie w wyniku, np. stresu. W każdym razie trzymam kciuki :-) <3

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ