Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Brak okresu w miesiącu
Odpowiedz

Brak okresu w miesiącu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 94Magda Znajoma

Wysłany: 1 sierpnia, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy zdarza wam się brak okresu w miesiącu? Owulacja potwierdzona monitoringiem, testy negatywne, okresu brak. Mam 43dc zawsze trwają 30 dni. Totalnie nie wiem co się dzieje, czekam na wizytę u ginekologa żeby sprawdził czy jest wszystko ok. A do tego czasu wariuję. Zdarzają się takie sytuacje, to normalne?

• Martyna Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, to nie jest normalne. U mnie np. Wydłużone cykle wynikały z przesunięcia owulacji (na później), ale zawsze po owulacji +/- 14 dni pojawiał się okres. No chyba, że u Ciebie ta owulacja została potwierdzona również niedawno

04.24 22+2 💔
    06.24 ⏸️
    24.07❤️1,05cm❤️
    7.08 ❤️2,4cm 🐻
    07.09 7,5cm 👧 🩷 ryzyka niskie
    16.09 120g szczęścia 🥰
    2.10 213g wstydziocha 🫣
    15.10 300g gwiazdy ✨ II prenatalne OK
    29.10 438g łobuziary 🍩
    12.11 628g echo ❤️ ok
    preg.png
  • 94Magda Znajoma

Wysłany: 1 sierpnia, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie, owulacja 7 lipca, okres powinien być 21 i do tej pory nic. Myślałam że się udało może no ale testy negatywne a raczej tak późno to już by wyszły. Czyli pozostaje wizyta u ginekologa i zobaczymy co mi powie

• Moniiii Koleżanka

Wysłany: 19 sierpnia, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podobnie zawsze okres miałam ok 30 dni (czasem 29 A czasem 31) dziś 36 dc.
    Dwa dni przed tym jak planowo miałam go dostać bolało mnie podbrzusze tak okresowo. Bolal tak przez 4 dni i przestal. Zadnego krwawienia ani nic. Mam też bardzo bolące piersi i ogólnie jestem jakaś osłabiona. Dziś zrobiłam test i negatyw. Staramy się z mężem o 2 dziecko i już kur... nie wiem. Oczywiście jestem umówiona do gina ale dopiero po powrocie do Polski czyli za tydzień. Trochę się stresuje

• Eedzia11 Autorytet

Wysłany: 11 września, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, każda zaczęła swoją historię w tym wątku a żadna nie dopisała jak to się skończyło 🙈

Dajcie info co wyszło w waszych sytuacjach, bo ja jestem w podobnej i pewnie inne dziewczyny też wertują wątki szukając podobnych do swojego problemu 😁🙏

➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
    💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
    ➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
    ❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
    ➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
    💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
  • 94Magda Znajoma

Wysłany: 12 września, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okres się spóźnił na tyle że przyszedł na początku sierpnia

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ