X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Brak okresu w miesiącu
Odpowiedz

Brak okresu w miesiącu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 94Magda Znajoma

Wysłany: 1 sierpnia 2024, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy zdarza wam się brak okresu w miesiącu? Owulacja potwierdzona monitoringiem, testy negatywne, okresu brak. Mam 43dc zawsze trwają 30 dni. Totalnie nie wiem co się dzieje, czekam na wizytę u ginekologa żeby sprawdził czy jest wszystko ok. A do tego czasu wariuję. Zdarzają się takie sytuacje, to normalne?

• Martyna Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2024, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, to nie jest normalne. U mnie np. Wydłużone cykle wynikały z przesunięcia owulacji (na później), ale zawsze po owulacji +/- 14 dni pojawiał się okres. No chyba, że u Ciebie ta owulacja została potwierdzona również niedawno

04.24 22+2 💔
    06.24 ⏸️
    10.03.25 Zosia ❤️
    age.png
  • 94Magda Znajoma

Wysłany: 1 sierpnia 2024, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie, owulacja 7 lipca, okres powinien być 21 i do tej pory nic. Myślałam że się udało może no ale testy negatywne a raczej tak późno to już by wyszły. Czyli pozostaje wizyta u ginekologa i zobaczymy co mi powie

• Moniiii Koleżanka

Wysłany: 19 sierpnia 2024, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podobnie zawsze okres miałam ok 30 dni (czasem 29 A czasem 31) dziś 36 dc.
    Dwa dni przed tym jak planowo miałam go dostać bolało mnie podbrzusze tak okresowo. Bolal tak przez 4 dni i przestal. Zadnego krwawienia ani nic. Mam też bardzo bolące piersi i ogólnie jestem jakaś osłabiona. Dziś zrobiłam test i negatyw. Staramy się z mężem o 2 dziecko i już kur... nie wiem. Oczywiście jestem umówiona do gina ale dopiero po powrocie do Polski czyli za tydzień. Trochę się stresuje

• Eedzia11 Autorytet

Wysłany: 11 września 2024, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, każda zaczęła swoją historię w tym wątku a żadna nie dopisała jak to się skończyło 🙈

Dajcie info co wyszło w waszych sytuacjach, bo ja jestem w podobnej i pewnie inne dziewczyny też wertują wątki szukając podobnych do swojego problemu 😁🙏

41f3c0524b2e0f895de70e97b232d183.png

➡️ kwiecień 2021 ⏸️
    💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
    ➡️ 31 styczeń 2022 ⏸️
    ❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
    ➡️ 08 marzec 2024 ⏸️
    💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
    ➡️ 16 lipca 2025 ⏸️
    💔 5 września 2025 poronienie (zatrzymane serduszko)
  • 94Magda Znajoma

Wysłany: 12 września 2024, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okres się spóźnił na tyle że przyszedł na początku sierpnia

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ