Brak okresu w miesiącu
-
Cześć, czy zdarza wam się brak okresu w miesiącu? Owulacja potwierdzona monitoringiem, testy negatywne, okresu brak. Mam 43dc zawsze trwają 30 dni. Totalnie nie wiem co się dzieje, czekam na wizytę u ginekologa żeby sprawdził czy jest wszystko ok. A do tego czasu wariuję. Zdarzają się takie sytuacje, to normalne?
-
Hej, to nie jest normalne. U mnie np. Wydłużone cykle wynikały z przesunięcia owulacji (na później), ale zawsze po owulacji +/- 14 dni pojawiał się okres. No chyba, że u Ciebie ta owulacja została potwierdzona również niedawno
-
Ja mam podobnie zawsze okres miałam ok 30 dni (czasem 29 A czasem 31) dziś 36 dc.
Dwa dni przed tym jak planowo miałam go dostać bolało mnie podbrzusze tak okresowo. Bolal tak przez 4 dni i przestal. Zadnego krwawienia ani nic. Mam też bardzo bolące piersi i ogólnie jestem jakaś osłabiona. Dziś zrobiłam test i negatyw. Staramy się z mężem o 2 dziecko i już kur... nie wiem. Oczywiście jestem umówiona do gina ale dopiero po powrocie do Polski czyli za tydzień. Trochę się stresuje -
Dziewczyny, każda zaczęła swoją historię w tym wątku a żadna nie dopisała jak to się skończyło 🙈
Dajcie info co wyszło w waszych sytuacjach, bo ja jestem w podobnej i pewnie inne dziewczyny też wertują wątki szukając podobnych do swojego problemu 😁🙏➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo) -