X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Brak @ po luteinie
Odpowiedz

Brak @ po luteinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AlexiS Znajoma

Wysłany: 27 grudnia 2020, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    To nasz 6 cykl starań. W marcu odstawiłam tabletki i moje cykle kompletnie się rozregulowały. Lekarz zalecił luteinę 2 tabletki podjęzykowa 16-25 dnia cyklu. No i tak biorę od 3 miesięcy i @ zawsze w terminie (do 32 dnia cyklu). W tym cyklu po odstawieniu nie wystąpiła... Mam 35 dc. W 32dc i 34dc testy ciążowe negatywne. Czy jest na co liczyć i testować dalej czy to już moment na panikę i przesunięcie wizyty u lekarza na bliższy termin?Temperatury nie mierzylam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2020, 22:00

03.2020 - odstawienie tabletek
    05.2020 - początek rozregulowanych cyklów, zlecona luteina 16-25dc
    12.2020 - zaczynamy śledzenie cyklu na poważnie...
  • raisa122 Przyjaciółka

Wysłany: 28 grudnia 2020, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam podobna sytuacje ale luteina pierwszy raz odstawiłam w 30 dc dzisiaj 34 i@ nie ma...:-(

• Kasia4991 Znajoma

Wysłany: 28 grudnia 2020, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ostatnim cyklu bralam duphaston przez 10 dni 2 razy dziennie i od ostatniej tabletki okres dostałam dopiero po 13 dniach, miałam nadzieję że to ciąża ale zrobiłem bete i niestety to nie było to.

• raisa122 Przyjaciółka

Wysłany: 28 grudnia 2020, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia4991 wrote:
    Ja w ostatnim cyklu bralam duphaston przez 10 dni 2 razy dziennie i od ostatniej tabletki okres dostałam dopiero po 13 dniach, miałam nadzieję że to ciąża ale zrobiłem bete i niestety to nie było to.
    przykro mi Kasia:-(

• AlexiS Znajoma

Wysłany: 28 grudnia 2020, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    35dc i @. Po prostu się kompletnie opóźniło.

• raisa122 Przyjaciółka

Wysłany: 28 grudnia 2020, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlexiS wrote:
    35dc i @. Po prostu się kompletnie opóźniło.
    Ja już nawet nie myśle ze będzie inaczej @ na pewno przyjdzie, tylko czemu tak długo trzeba na nią czekać.... wrrr

• Anka37 Znajoma

Wysłany: 28 grudnia 2020, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ostatnim cyklu luteina od 17dc przez 10 dni. Okres nie wystąpił, testy i beta negatywna. Od 45 dc brałam ponownie przez 6 dni i okres pojawił się 53 dnia cyklu dopiero.
    To mój pierwszy taki cykl. Wcześniej po odstawieniu zaraz po 2 dniach dostawałam okresu

• AlexiS Znajoma

Wysłany: 28 grudnia 2020, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka37 wrote:
    Ja w ostatnim cyklu luteina od 17dc przez 10 dni. Okres nie wystąpił, testy i beta negatywna. Od 45 dc brałam ponownie przez 6 dni i okres pojawił się 53 dnia cyklu dopiero.
    To mój pierwszy taki cykl. Wcześniej po odstawieniu zaraz po 2 dniach dostawałam okresu

U mnie było dokładnie tak samo do tej pory - 2 dni i okres. Nawet w poprzednim cyklu zagapiłam się z tabletkami i przerwałam w 23 zamiast 25dc - i cykl skończył się na 25dc :)

Anka37 lubi tę wiadomość

• Anka37 Znajoma

Wysłany: 28 grudnia 2020, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlexiS wrote:
    U mnie było dokładnie tak samo do tej pory - 2 dni i okres. Nawet w poprzednim cyklu zagapiłam się z tabletkami i przerwałam w 23 zamiast 25dc - i cykl skończył się na 25dc :)
    Nowy cykl nowe szanse 💪😁

• raisa122 Przyjaciółka

Wysłany: 28 grudnia 2020, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawa się wyjaśniła.. przyszła @ ....;-(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ