brak @, poradźcie.
-
Hej wszystkim. Dziś mam według obliczeń 38dc i @ dalej brak. Testy robiłam już 2 - pierwszy 3 dni przed spodziewaną @ a drugi dziś aczkolwiek nie rano. Oba negatywne. (Tak mi się wydaje, na tym drugim był cień cienia albo rysuje mi to wyobraźnia) Cykl trwa 30-32 dni to już max. Kompletnie nie mam żadnych objawów które mogłyby wskazywać że @ się zbliża, a zawsze miałam. Tyle że podbrzusze pobolewa mnie ale nie przypomina mi tego bólu przed @. Bardziej są to pokłuwania, czasem z jednej strony janika czasem z drugiej. Piersi nie bolą bardzo, wręcz malutko, przynajmniej nie czuje jakoś specjalnie. Może sutki lekko wrażliwe ale tylko czasem. Częsciej mnie swędzą Mdli mnie porankami i wieczorami ale zwalam to na temperature za oknem i na to ciepełko (co dziwne, trzęsę się z zimna). Senna jestem ale to u mnie raczej norma tak mysle. Wg obliczeń moich wynika że dni płodne miałam 26.07-1.08, a owulacja okolice 31.07. Stosunek był bez zabezpieczenia 26.07 i 27.07 potem 1.08 z prezerwatywą i 2.08 znowu bez. Nie bardzo wiem co mam o tym myslec.
-
Jaki wynik madlenkaa? Ja mam podobnie. Nie wiem dokładnie kiedy powinnam dostać @,bo od kilku mies mi się rozregulował (zamiast 28, to 31-33 dni cyklu) ale od tego cyklu biorę inofolic. Owulację potwierdziła pani ginekolog, staramy się z Mężem o dziecko. Po owulacji miałam uczucie jakbym za chwilę miała dostać miesiączki, a teraz w terminie spodziewanej @ - brak... Robiłam dziś rano (31. d.c.) test ciążowy z moczu i wyszedł negatywnie. Do tego mam niespotykane wcześniej upławy białawo-żółte i wodniste. Nie wiem już co mam myśleć. Czy to ten inofolic tak działa, że nie mam po prostu bólów przed @? I co z tymi upławami?
-
Mam upławy biało żółte dosyć obfite, ale jak zapewnia lekarz to normalne w ciąży. A test ciążowy z moczu wyszedł mi negatywny w dniu spodziewanej @, dzień po wyszedł blady cień dopiero beta potwierdziła, że się udało!!Na dodatek kłucia po bokach oraz ból podburza i to okropne uczucie zimna. Więc może i Tobie się udało??Życzę tego z całego serca!
-