X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie "Brudzące" złoto a ciaza
Odpowiedz

"Brudzące" złoto a ciaza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justyna.Optyk Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2019, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Wiem, że wiele z Was jest doświadczonych. Ja nie - to staranie o pierwszego maluszka.
    Gdy dziś mama zoabczyla jak pierścionek wybrudzil mi palec, stwierdziła, że to napewno ciąża, bo jej się tak robiło w każdej. Czy miałyście tak w swoich staraniach i ciążach ? ;)

wnidupjyplv8ipq3.png

Hanusia, 3870g czystego szczęścia, 57cm miłości ❤️
    39+3 tc
  • Anytram Ekspertka

Wysłany: 23 lutego 2019, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurde widze u siebie od 3 dni to samo na palcu z pierscionkem zareczynowym... a nosze go od 2014 i nigdy sie to nie dzialo wczesnej! Kochana oby Twoja mama miala racje! wczoraj, 9 dpo robilam test, jeszcze z wieczornego moczu hahaha oczywiscie negatyw, czego ja glupia sie spodziewalam!!

147d3f1af2.png[/url]
  • Justyna.Optyk Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama twierdzi, że to był jej pierwszy objaw ciąży . ;)

Anytram lubi tę wiadomość

wnidupjyplv8ipq3.png

Hanusia, 3870g czystego szczęścia, 57cm miłości ❤️
    39+3 tc
  • a.a.90 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2019, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez się staram dzis 21 dc owulacja potwierdzona monitoringiem i obrączka mnie brudzi a nosze ja już prawie 2 lata

• PJUR Przyjaciółka

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak Wasze wyniki? Złoto dało objaw ciąży? :)

32 lat, 16 cs z obserwacją

Koniec z obserwacją, dwie procedury za nami, bez transferów.

b888f19021340e1872b623c974540a38.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podbijam pytanie :)

PJUR lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ