Ciąża
-
Hej ☺️. Wiesz w którym dniu po owulacji jesteś? Albo który to dzień cyklu?
Ogólnie to normalne, że kreski wychodzą blado na początku. Zazwyczaj dopiero kilka dni po terminie miesiączki wychodzą ładne kreski.
Najważniejszy jest jednak teraz przyrost bety, więc zrób po 48h (ważne, żeby godzinowo też się zgadzało) 🤗💃29 lat🕴️35 lat
🍀10cs o pierwsze bobo! 👶
❌ IO, BMI 25.8, hiperplolaktynemia czynnościowa, niewydolność fazy lutealnej, problemy z wchłanianiem żelaza i zdecydowanie za dużo stresu w życiu (-> bóle psychosomatyczne). U partnera obniżony ruch postępowy plemników, morfologia 4%
☑️ W miarę regularne cykle i owulacje. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
⁉️ Endometrioza? Objawy i czynnik genetyczny ze strony mamy. 🔜 Diagnoza 📆 21/01/25 -
Julia24 wrote:Hej ☺️. Wiesz w którym dniu po owulacji jesteś? Albo który to dzień cyklu?
Ogólnie to normalne, że kreski wychodzą blado na początku. Zazwyczaj dopiero kilka dni po terminie miesiączki wychodzą ładne kreski.
Najważniejszy jest jednak teraz przyrost bety, więc zrób po 48h (ważne, żeby godzinowo też się zgadzało) 🤗
Dzisiaj powinnam dostać miesiączki. Czyli wczoraj był 30dc, ale ciężko mi określić kiedy dokładnie była owulacja bo tego nijak w tym cyklu nie sprawdzałam. Ale wydaje mi się po śluzie że 14, czyli dzisiaj 13dpo -
Sylllwa wrote:Dzisiaj powinnam dostać miesiączki. Czyli wczoraj był 30dc, ale ciężko mi określić kiedy dokładnie była owulacja bo tego nijak w tym cyklu nie sprawdzałam. Ale wydaje mi się po śluzie że 14, czyli dzisiaj 13dpo
W takim razie nie martw się cienką kreską!
Zawsze beta musi z jakiegoś poziomu wystartować. Powtórz badanie po 48h i skorzystaj z internetowych kalkulatorów, żeby się upewnić, że prawidłowo rośnie ☺️.💃29 lat🕴️35 lat
🍀10cs o pierwsze bobo! 👶
❌ IO, BMI 25.8, hiperplolaktynemia czynnościowa, niewydolność fazy lutealnej, problemy z wchłanianiem żelaza i zdecydowanie za dużo stresu w życiu (-> bóle psychosomatyczne). U partnera obniżony ruch postępowy plemników, morfologia 4%
☑️ W miarę regularne cykle i owulacje. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
⁉️ Endometrioza? Objawy i czynnik genetyczny ze strony mamy. 🔜 Diagnoza 📆 21/01/25 -
Julia24 wrote:W takim razie nie martw się cienką kreską!
Zawsze beta musi z jakiegoś poziomu wystartować. Powtórz badanie po 48h i skorzystaj z internetowych kalkulatorów, żeby się upewnić, że prawidłowo rośnie ☺️.
W pierwszej ciąży była 11tys w 40dc i zasniad, w drugiej ciąży zrobiłam test i betę dopiero po 11 dniach spóźnienia i była 600. -