Ciąża bez objawów przed @
-
Dziewczyny jestem jakiś tydzień przed okresem i za każdym razem szukam dziewczyn które zaszły w ciążę a przed planowaną @ nie miały żadnych objawów. Są tutaj takie ? Może podzielicie się swoimi doświadczeniami
U mnie zupełnie nic się nie dzieje tylko czasem jajnik zakuje a taj bardzo bym chciała żeby się udało ..... -
może beta hcg? jak już spadać to z wysokiego konia ja też czekam do wtorku i idę na badanie
karola_aa są dziewczyny, które nie miały żadnych objawów a dopiero brak @ stawiał im znak zapytania. MOja bliska znajoma ma dwójkę dzieci, z ostatnim jak była w ciąży to nawet się nie orietnowała, że jest w ciąży bo miała nieregularne @ dopiero jak poszła w 10 tc dowiedziałą się o swoim stanie także głowa do góry i pierś do przodu! Co ma być to będzie. ja też świrowałam, a raczej wczoraj się skończyło. Dziś myślę, że nic juz nie dam rady zrobić. Czekam na nasz cudek, który z nami tym razem zostanie..
Przytulam Cię! :*Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
ja nie mialam zadnych objawow w udnaym cyklu, nic a nic. mialam ich za to mnostwo w tych nieudanych.
nawet zaponnialam sprawdzic testu bo wiedzialam ze nic z tego a tu taka niespodzianka jak spojrzalam na wynik:)glowa do gory! nie ma sensu dopatrywac sie na sile:)momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-