WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ciąża bez objawów przed @
Odpowiedz

Ciąża bez objawów przed @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karola_aa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem jakiś tydzień przed okresem i za każdym razem szukam dziewczyn które zaszły w ciążę a przed planowaną @ nie miały żadnych objawów. Są tutaj takie :)? Może podzielicie się swoimi doświadczeniami :)
    U mnie zupełnie nic się nie dzieje :( tylko czasem jajnik zakuje a taj bardzo bym chciała żeby się udało .....

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może beta hcg? :) jak już spadać to z wysokiego konia :) ja też czekam do wtorku i idę na badanie :)
    karola_aa są dziewczyny, które nie miały żadnych objawów a dopiero brak @ stawiał im znak zapytania. MOja bliska znajoma ma dwójkę dzieci, z ostatnim jak była w ciąży to nawet się nie orietnowała, że jest w ciąży bo miała nieregularne @ dopiero jak poszła w 10 tc dowiedziałą się o swoim stanie :) także głowa do góry i pierś do przodu! Co ma być to będzie. ja też świrowałam, a raczej wczoraj się skończyło. Dziś myślę, że nic juz nie dam rady zrobić. Czekam na nasz cudek, który z nami tym razem zostanie..
    Przytulam Cię! :*

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mialam zadnych objawow w udnaym cyklu, nic a nic. mialam ich za to mnostwo w tych nieudanych.
    nawet zaponnialam sprawdzic testu bo wiedzialam ze nic z tego a tu taka niespodzianka jak spojrzalam na wynik:)glowa do gory! nie ma sensu dopatrywac sie na sile:)

momo1009 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • karola_aa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brakiem objawów bym się nie przejmowała gbybym miała pozytywny test ciążowy ;) ale temp dzisiaj mówi sama za siebie :(

Nikola 20.07.15
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • lulu_ovufriend Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem :) Ciąża potwierdzona testami i betą, nie miałam ani pół, ani ćwierć objawu, zresztą nadal nie mam :)

momo1009, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość

qdkk3e5e8pqfcpg2.png

n59ycwa1tmfbsmtq.png
  • karola_aa Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lulu_ovufriend wrote:
    Ja jestem :) Ciąża potwierdzona testami i betą, nie miałam ani pół, ani ćwierć objawu, zresztą nadal nie mam :)
    Czyli jednak można bez objawów ;)

Nikola 20.07.15
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nawet piersi was nie bolaly?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ