Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ciąża biochemiczna?
Odpowiedz

Ciąża biochemiczna?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Edzika Nowa

Wysłany: 11 marca 2025, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część, piszę pierwszy raz bo może ktoś miał taką sytuację. 16.02.2025 prawdopodobnie wystąpiła owulacja, 24.02 zrobiłam test gdzie pojawiła się kreska cieniutka, zrobiłam zdjęcie, spojrzałam jeszcze raz i kreska jak była tak znikła i ok, uznałam że ciąży nie ma. Okres powinnam dostać 1.03 ale dostałam 27.02 i był obfity przez 4 dni potem się skończył i pierwszy raz w życiu miałam brązowe plamienie tylko widoczne przy pocieraniu i jakoś mnie naszło żeby zrobić test. Zrobiłam test o czułości 20 i wyszła kreska druga jak się patrzy. Zdezorientowany no bo jak to, przecież był okres. Pojechałam do szpitala bo do głowy mi przyszło tylko poronienie. W szpitalu lekarz na USG nic nie widział, krwawienia nie stwierdza tylko śluz brunatny i nic nie dał bo co ma być to bd według niego cb. Ok. Moja ginekolog zaleciła mi betę z krwi , zrobiłam 10.03 wynik 105,740 i do lekarza. Po badaniu nic nie widać, endometrium 10 mm i lewy jajnik z widocznym pęcherzem. Posamiciczna wykluczona, dalej mi powiedziała, że to cb. Mam jutro potwierdzić betę. Miał ktoś tak i skończyło się to jednak ciąża czy to pozostałość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ