Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ciąża biochemiczna?
Odpowiedz

Ciąża biochemiczna?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Edzika Nowa

Wysłany: 11 marca 2025, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część, piszę pierwszy raz bo może ktoś miał taką sytuację. 16.02.2025 prawdopodobnie wystąpiła owulacja, 24.02 zrobiłam test gdzie pojawiła się kreska cieniutka, zrobiłam zdjęcie, spojrzałam jeszcze raz i kreska jak była tak znikła i ok, uznałam że ciąży nie ma. Okres powinnam dostać 1.03 ale dostałam 27.02 i był obfity przez 4 dni potem się skończył i pierwszy raz w życiu miałam brązowe plamienie tylko widoczne przy pocieraniu i jakoś mnie naszło żeby zrobić test. Zrobiłam test o czułości 20 i wyszła kreska druga jak się patrzy. Zdezorientowany no bo jak to, przecież był okres. Pojechałam do szpitala bo do głowy mi przyszło tylko poronienie. W szpitalu lekarz na USG nic nie widział, krwawienia nie stwierdza tylko śluz brunatny i nic nie dał bo co ma być to bd według niego cb. Ok. Moja ginekolog zaleciła mi betę z krwi , zrobiłam 10.03 wynik 105,740 i do lekarza. Po badaniu nic nie widać, endometrium 10 mm i lewy jajnik z widocznym pęcherzem. Posamiciczna wykluczona, dalej mi powiedziała, że to cb. Mam jutro potwierdzić betę. Miał ktoś tak i skończyło się to jednak ciąża czy to pozostałość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ