X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ciąża czy torbiel?
Odpowiedz

Ciąża czy torbiel?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ptysiu Przyjaciółka

Wysłany: 15 maja 2019, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. 12 kwietnia miałam @ od 2-7 dc bralam clo na wywołanie owu. Byłam na monitoringu w 14 dc i miałam piękny pecherzyk 27 mm . Lekarz kazał mi przyjechać w 19dc i przyjechałam okazało się że zrobił się torbiel 4mm. Kazał poczekac na miesiaczke i brać anty aby się torbiel wchłonąl. Ale @ nie przyszła. 7 dni spóźnia mi się @ testy 2 pozytywne czy torbiel może dac test pozytywny? A czy może lekarz się pomylił ? A może mnie ta torbiel rozregulowała? Czy może któraś z Was miała podobny przypadek?
    Dodam że dziś skurcze brzucha....

Euthyrox 150
    Norvasc 5
    Od 03.2019 clo 1 cykl
    04.2019 clo 2 cykl

f2w3e6hhsl1g0odr.png
    Starania od 09.2018
  • Takbardzochce Debiutantka

Wysłany: 21 lipca 2019, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to się skończyli? Widzę szwaczek więc ciąża!;)

Aniołek 8/11 tydz ciaza obumarła 08.2018
    Aniołek córeczka 8 tydz 03.2018
    MTHFR A1298C Hetero
    PAI-1 4/5G Hetero
    Ok: zespół antyfosfolipidowy, toczeń, PC przeciw Bglikoproteinir, ANA.
    Wit D 83
    Homocysteina 7,5
    W planach: HSG, krzywa insulinowa
    Biorę: Acard 75, eutyrox 25, Bright, wit D, wit C, koenzym q10, castangus, jod, inofem.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ