Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ciąża czy torbiel?
Odpowiedz

Ciąża czy torbiel?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ptysiu Przyjaciółka

Wysłany: 15 maja 2019, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. 12 kwietnia miałam @ od 2-7 dc bralam clo na wywołanie owu. Byłam na monitoringu w 14 dc i miałam piękny pecherzyk 27 mm . Lekarz kazał mi przyjechać w 19dc i przyjechałam okazało się że zrobił się torbiel 4mm. Kazał poczekac na miesiaczke i brać anty aby się torbiel wchłonąl. Ale @ nie przyszła. 7 dni spóźnia mi się @ testy 2 pozytywne czy torbiel może dac test pozytywny? A czy może lekarz się pomylił ? A może mnie ta torbiel rozregulowała? Czy może któraś z Was miała podobny przypadek?
    Dodam że dziś skurcze brzucha....

Euthyrox 150
    Norvasc 5
    Od 03.2019 clo 1 cykl
    04.2019 clo 2 cykl

f2w3e6hhsl1g0odr.png
    Starania od 09.2018
  • Takbardzochce Debiutantka

Wysłany: 21 lipca 2019, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to się skończyli? Widzę szwaczek więc ciąża!;)

Aniołek 8/11 tydz ciaza obumarła 08.2018
    Aniołek córeczka 8 tydz 03.2018
    MTHFR A1298C Hetero
    PAI-1 4/5G Hetero
    Ok: zespół antyfosfolipidowy, toczeń, PC przeciw Bglikoproteinir, ANA.
    Wit D 83
    Homocysteina 7,5
    W planach: HSG, krzywa insulinowa
    Biorę: Acard 75, eutyrox 25, Bright, wit D, wit C, koenzym q10, castangus, jod, inofem.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ