Cień cienia na teście
-
WIADOMOŚĆ
-
jiwa wrote:Hej zrobiłam dziś testa ale niestety też słaby jak poprzedni,
Gosiak123 co do bety to mieszkam na wsi i nie mam jak - mąż w pracy,
Tylko to już dziś 5 dzień jak brak 🙈
Nelka.a a po czym poznać ciąże biochemiczna? U lekarza? -
nick nieaktualny
-
jiwa wrote:Nelka.a wiem ale nie mam czym podjechac do laboratorium, może jutro mi się uda.
A co do ciąży biochemicznej to to samo co poronienie? Tak? dobrze znalazłam na necie?
W sumie tak, jest to tożsame z poronieniem - o ile to tak można nazwać lekkim, bo organizm sam się pozbywa skrzepów itp i wygląda to jak normalna miesiączka, może trochę bardziej obfita. Dopiero w późniejszych tygodniach, gdzie dziewczyny przechodzą poronienie jest potrzebne łyżeczkowanie -
Nelka.a wrote:W sumie tak, jest to tożsame z poronieniem - o ile to tak można nazwać lekkim, bo organizm sam się pozbywa skrzepów itp i wygląda to jak normalna miesiączka, może trochę bardziej obfita. Dopiero w późniejszych tygodniach, gdzie dziewczyny przechodzą poronienie jest potrzebne łyżeczkowanie
Ale bądź dobre myśli! nie czytaj na necie czarnych scenariuszy. Cierpliwości i życzę powodzenia! -
nick nieaktualny
-
jiwa wrote:Nelka. a jak bym miała prawko to wsiadła bym w samochód i pojechała ale nie wszyscy mogą je mieć 😥
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Nelka przykro mi 😔 kreska u Ciebie była na prawdę ładna. Tak to właśnie jest że nawet dwie kreski na teście jeszcze o niczym nie przesądzają. Ja jutro idę na betę ale okropnie się boje ze wynik będzie niski, też poprzednia ciążę poroniłam w 5 tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2021, 16:08
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
Gosiak123 wrote:Nelka przykro mi 😔 kreska u Ciebie była na prawdę ładna. Tak to właśnie jest że nawet dwie kreski na teście jeszcze o niczym nie przesądzają. Ja jutro idę na betę ale okropnie się boje ze wynik będzie niski, też poprzednia ciążę poroniłam w 5 tyg
Gosia trzymam mocno kciuki, mam nadzieję, że tym rzem beta będzi Ci pięknie rosnąć.
Dokładnie wiem o czym mówisz....szczerze to jak zobaczyłam te kreski to bałam się zamiast cieszyć. Bałam się tego rozczarowania i smutku. No cóż musim dalej walczyć dziewczyny. -
nick nieaktualny
-
jiwa wrote:Gosiak123 daj znać jak wynik, ja jutro idę na betę (za dużo stresu) ja w 6tyg poroniłam.
monnkej lubi tę wiadomość
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Mam wyniki
Beta 206,86
Progesteron 32,45
TSH 1,205
Jestem mega szczęśliwa ale i tak się boje żeby w sobotę przyrost był prawidłowy 🙈MyŚliwa lubi tę wiadomość
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
nick nieaktualny
-
jiwa wrote:Gosiak123 ładnie, niech rośnie. A który to dzień po owulacji u Ciebie jeśli można wiedzieć ?👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Nelka.a wrote:WOW! Gosia gratuluje! : )))) meeeeega ; )👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jiwa wrote:Wynik beta hcg 1077,49mlU/ml to 18dpo. W środę mam lekarza
U mnie dziś 17 dpo i beta 436 więc dużo niższa niż Twoja ale przyrost od poprzedniej 110% więc na razie w porządku👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
nick nieaktualny
-
Hej, jestem 5 dni przed okresem- cykle regularne 27-29 dni, dzisiaj zauważyłam sporo śluzu. Pobolewa czasami podbrzusze. W maju poroniłam. Starania od września. Robię testy owulacyjne. W tym cyklu były dość szybko pozytywne, bo w 10 i 11 dniu cyklu. Test z dzisiaj z porannego moczu. Druga kreska się pojawiła, ale po kilku minutach. Co myślicie?
-