Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
kasiastaxo wrote:Hej dziewczyny.
W zeszłym cyklu miałam cb, dzisiaj jestem 6/7 dpo łapie mnie zgaga, bol sutków, jajniki tez dają o sobie znać, czuje się tak jak w zeszłym cyklu ale moja temp to zaledwie 36,4 a w cyklu z cb 36,8-37. Jestem prawie pewna ze doszło do owulacji, a mimo to ta temperatura niska.. co myślicie, jest na co liczyć? -
U mnie tempka spadła 36.4 - przy granicy fazy niskich temperatur. Wczoraj ból brzucha i plamienie (coś jakby śluz płodny, rozciągliwy w kolorze kawy z mlekiem), dzis na razie brak okresu, plamienie ustało, jedynie podczas sprawdzania szyjki odrobina na palcach. Szyjka całkiem u góry, wywynela się w stronę jamy brzusznej - ledwo sięgam. Biel wizira na teście.♂️35
potwierdzona azoospermia
♀️37
09.01.2023 wyciągnięcie spirali Mirena
03.2023 cb
03.04.2023 anemia mikrocytarna, pęknięcie cysty na lewym jajniku, treść cysty rozlała się na jelito powodując stan zapalny jelita.
13.04.2023 jajnik wygojony, została tylko blizna
08.2023 kolejna cb -
NowaG wrote:No i u mnie to samo. Wybiło się wcześniej, a teraz spadek. Czekam do @ i dopiero po umówię się do gina...
Ja właśnie dzień przed owulacja miałam 35,8 i od tego dnia cały czas 36,3-36,4 tylko zastanawiam czy po prostu to nie za mało aby coś się zaczęło dziać 😊 szczególnie biorąc zeszły cykl pod uwagę gdzie zaczęło się coś dziać i było około 37 stopni 🥲 -
Virgo wrote:U mnie tempka spadła 36.4 - przy granicy fazy niskich temperatur. Wczoraj ból brzucha i plamienie (coś jakby śluz płodny, rozciągliwy w kolorze kawy z mlekiem), dzis na razie brak okresu, plamienie ustało, jedynie podczas sprawdzania szyjki odrobina na palcach. Szyjka całkiem u góry, wywynela się w stronę jamy brzusznej - ledwo sięgam. Biel wizira na teście.
Dostałam duphaston 3x dziennie, nie wiem,czy to starczy. -
Madeline wrote:Może sprawdx za kilka dni znowu. U mnie testy od wczoraj bladziochy,a beta wybiła,ale ten prog....
Dostałam duphaston 3x dziennie, nie wiem,czy to starczy.
Kiedy był u ciebie ostatni stosunek z którego może być ta ciąża? -
Kamsi wrote:Kiedy był u ciebie ostatni stosunek z którego może być ta ciąża?
-
Madeline wrote:Może sprawdx za kilka dni znowu. U mnie testy od wczoraj bladziochy,a beta wybiła,ale ten prog....
Będę robić testy codziennie, bo przecież już mam korbę... Zobaczymy.Madeline lubi tę wiadomość
♂️35
potwierdzona azoospermia
♀️37
03.2023 cb
03.04.2023 anemia mikrocytarna, pęknięcie cysty na lewym jajniku, treść cysty rozlała się na jelito powodując stan zapalny jelita.
08.2023 kolejna cb -
Virgo wrote:Będzie dobrze! 3mam kciuki ❤️
Będę robić testy codziennie, bo przecież już mam korbę... Zobaczymy.
I ja też będę trzymać, musi się nam udać! -
Madeline wrote:Trzymaj mocno...
I ja też będę trzymać, musi się nam udać!
Trzymamy wszyscy. Oby na plus. U mnie w pierwszej ciąży do 5 tyg testy wychodziły negatywne. Jak ? Nie mam pojęcia. Wiec wszystko może się zdarzyć
Wierze mocno ze się udało 😍Virgo lubi tę wiadomość
26.09.2019 - Franio 💙
06.12.2023 - Staś 💙
28.03.2024 - ⏸️
11.04.2024 - b-hcg 3474
13.04.2024 - b-hcg 5397
15.04.2024 - pęcherzyk żółtkowy 0,34 brak zarodka
23.04.2024 - 6+5 jest ❤️ -
Najgorzej, że dupek nie wykrywalny we krwi. Więc nawet nie można badać jak podnosi prog do góry
Trzymam mocni kciuki!Madeline lubi tę wiadomość
-
A czy mierzyłyscie sobie temperaturę też wieczorami? Tak dla kontroli .. Wam też aplikacja przesuwa termin owulacji? Owu była 15-16 dc , dziś mi apka przesunęła na 20. Dziwię się czemu..
Cykl stracony jednak. Pojawił się różowy śluz na @Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2023, 20:00
-
NowaG wrote:A czy mierzyłyscie sobie temperaturę też wieczorami? Tak dla kontroli .. Wam też aplikacja przesuwa termin owulacji? Owu była 15-16 dc , dziś mi apka przesunęła na 20. Dziwię się czemu..
Cykl stracony jednak. Pojawił się różowy śluz na @Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2023, 22:22
-
U mnie dziś tempka lekko podskoczyła, okresu brak. Szyjka poszła do góry tak że nie da rady jej sięgnąć. Wczoraj po południu ból brzucha strasznie sie nasilił, podczas gotowania tak mnie zaczęło rwać że wyłączyłam palniki i musiałam się położyć bo nie mogłam ustać 😞 z lewej strony tak rwało że aż do nogi promieniowało, do rana spałam na siedząco bo nie moge nogi podkulić. No spa mi pomaga ale bez przerwy mnie boli. 🤯 Testy... Na jednym jakiś cień, albo cień cienia, na dwuch biel (3 różne firmy)
https://zapodaj.net/18fce842756d8.jpg.html,
Nawet nie wiem po co to wklejam, bo pewnie to linia fabryczna.Soldier-Woman lubi tę wiadomość
♂️35
potwierdzona azoospermia
♀️37
03.2023 cb
08.2023 kolejna cb -
Virgo wrote:U mnie dziś tempka lekko podskoczyła, okresu brak. Szyjka poszła do góry tak że nie da rady jej sięgnąć. Wczoraj po południu ból brzucha strasznie sie nasilił, podczas gotowania tak mnie zaczęło rwać że wyłączyłam palniki i musiałam się położyć bo nie mogłam ustać 😞 z lewej strony tak rwało że aż do nogi promieniowało, do rana spałam na siedząco bo nie moge nogi podkulić. No spa mi pomaga ale bez przerwy mnie boli. 🤯 Testy... Na jednym jakiś cień, albo cień cienia, na dwuch biel (3 różne firmy)
https://zapodaj.net/18fce842756d8.jpg.html,
Nawet nie wiem po co to wklejam, bo pewnie to linia fabryczna.
Ja widze cień cienia:) jaka czulosc testu???? I ile masz juz dpo? W pierwszej ciazy mialam to samo, a ta druga kreska jak sie barwi to tylko pod wplywem rosnacej bety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2023, 10:23
11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶 -
Test czułość 10. Jestem 15 dpo i drugi dzień spóźniona 🐒.♂️35
potwierdzona azoospermia
♀️37
03.2023 cb
08.2023 kolejna cb -
Virgo wrote:Test czułość 10. Jestem 15 dpo i drugi dzień spóźniona 🐒.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2023, 12:34
11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶 -
Dziewczyny!
Czy jest sens robić test?
Cykle ostatnie 27-28 dni
Dzis 32 dzień cyklu
Stosunek ostatni niestety 18.03
Pik 22.03
Prog 29.03 - 7,819
Temperatura powolutku od 25.03 w górę schodkowo, dziś 36.94°
Czy ze stosunkiem ryle przed owulacją jest szansa na ciążę?