Clearblue Test
-
Witam, zrobiłam dzisiaj test „clearblue 6 dni przed okresem” - nazwa testu.
Wyszła niebieska cienka kreska w przeciągu 3-4 minut. Czy mogę uznać go za pozytywny? Czy miałyście już odczynienia z tym testem?
Nie wiem jak dodać zdjęcie 😓Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2023, 17:40
-
Test wygląda na pozytywny 😊 Jeśli odczytany w przeciągu 3 minut to powinien się zmieścić w czasie. Robiłaś go dzisiaj rano? Masz jeszcze test do powtórzenia jutro? Dla pewności bym poszła na betę żeby mieć jasną sytuację.
-
Aga0801 wrote:Test wygląda na pozytywny 😊 Jeśli odczytany w przeciągu 3 minut to powinien się zmieścić w czasie. Robiłaś go dzisiaj rano? Masz jeszcze test do powtórzenia jutro? Dla pewności bym poszła na betę żeby mieć jasną sytuację.
Test robiłam w południe, tak mam jeszcze jeden do powtórzenia. -
Daj znać jak jutro jeśli będziesz powtarzać. Trzymam mocno kciuki 😊🍀🍀🍀
-
Przykro mi 😔 a kreska na wczorajszym była dobrze widoczna to nieźle oszukał.. życzę w takim razie szczęścia przy następnych testach ✊️
-
Aga0801 wrote:Przykro mi 😔 a kreska na wczorajszym była dobrze widoczna to nieźle oszukał.. życzę w takim razie szczęścia przy następnych testach ✊️
Bardzo mnie oszukał, przy takiej mocnej widocznej kresce zrobiłam sobie naprawdę nadzieje 😖
Tak wyglada dzisiejszy.
https://naforum.zapodaj.net/ec9a004c70ce.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/5ff36302321b.jpg.html
-
Hmm. Wiesz co, na tym drugim teście ja widzę cień. Tak wiem, nie chcę Cię nakręcać. Nie masz pod ręką jakiegoś klasycznego testu? Bo wydaje mi się, że może być dość wcześnie, w sensie zostało Ci parę dni do okresu. Najlepiej zrobić Betę z krwi (będzie 100% pewnosci), a jak nie to klasyczny z moczu porannego.25cs - iui ❌
27cs - iui ❌
28cs - iui ❌
teraz: 29cs - ivf ✊ -
Abcia wrote:Hmm. Wiesz co, na tym drugim teście ja widzę cień. Tak wiem, nie chcę Cię nakręcać. Nie masz pod ręką jakiegoś klasycznego testu? Bo wydaje mi się, że może być dość wcześnie, w sensie zostało Ci parę dni do okresu. Najlepiej zrobić Betę z krwi (będzie 100% pewnosci), a jak nie to klasyczny z moczu porannego.
Tez miałam takie wrażenie, że coś tam przebija. Dzisiaj w takim razie polecę po kolejny test i powtórzę go.
Mieszkam w Niemczech i tu musze zrobić termin u ginekologa. -
Ja też widzę cień, pewnie test z porannego moczu wyszedł lepiej. Powtórz rano z pierwszego sikania. Powodzenia. Daj znać!♂️35
potwierdzona azoospermia
♀️37
09.01.2023 wyciągnięcie spirali Mirena
03.2023 cb
03.04.2023 anemia mikrocytarna, pęknięcie cysty na lewym jajniku, treść cysty rozlała się na jelito powodując stan zapalny jelita.
13.04.2023 jajnik wygojony, została tylko blizna
08.2023 kolejna cb -