X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Clostibegyt sprzedam
Odpowiedz

Clostibegyt sprzedam

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mała10 Debiutantka

Wysłany: 20 maja, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posiadam na sprzedaż tabletki 10 sztuk - całe opakowanie . Nie otwarte . Termin 11.2027 . Sprzedaję , gdyż zaszłam w ciążę i już ich nie potrzebuje. Napisz do mnie na meila [email protected] lub na vinted zdecydowanie odpisze szybciej mój nick to : anka467

• Hania2010 Autorytet

Wysłany: 23 maja, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała10 wrote:
    Posiadam na sprzedaż tabletki 10 sztuk - całe opakowanie . Nie otwarte . Termin 11.2027 . Sprzedaję , gdyż zaszłam w ciążę i już ich nie potrzebuje. Napisz do mnie na meila [email protected] lub na vinted zdecydowanie odpisze szybciej mój nick to : anka467

priv

[email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ