Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Co mi jest?
Odpowiedz

Co mi jest?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Minnie Nowa

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, dziś powinnam dostać @, test negatywny jej nie ma, temp 37, dwa dni temu straszne pieczenie pochwy i często mocz, a dziś w nocy obudziłam się i pierwszy raz podczas snu zrobiłam siusiu w łóżko :/ co mi jest pomóżcie, czy to jakieś objawy początku ciąży czy infekcja

Minnie
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 00:02

• cocosowa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapalenie cewki moczowej

Starania od 06.2014
    Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
    28.07.2015 *11tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej pisalas juz o tym na forum ...radzimy udać się do lekarza :-)

• Ona_89' Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli często chodzisz do wc i Cię piecze to raczej ma to coś wspólnego z zapaleniem cewki moczowej albo pęcherza a nie z ciążą. Jedz żurawinę i przede wszystkim udaj się do lekarza.

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ