Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Co mi jest?
Odpowiedz

Co mi jest?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Minnie Nowa

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, dziś powinnam dostać @, test negatywny jej nie ma, temp 37, dwa dni temu straszne pieczenie pochwy i często mocz, a dziś w nocy obudziłam się i pierwszy raz podczas snu zrobiłam siusiu w łóżko :/ co mi jest pomóżcie, czy to jakieś objawy początku ciąży czy infekcja

Minnie
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 00:02

• cocosowa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapalenie cewki moczowej

Starania od 06.2014
    Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
    28.07.2015 *11tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej pisalas juz o tym na forum ...radzimy udać się do lekarza :-)

• Ona_89' Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli często chodzisz do wc i Cię piecze to raczej ma to coś wspólnego z zapaleniem cewki moczowej albo pęcherza a nie z ciążą. Jedz żurawinę i przede wszystkim udaj się do lekarza.

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ