X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Co mi jest?
Odpowiedz

Co mi jest?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Minnie Nowa

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, dziś powinnam dostać @, test negatywny jej nie ma, temp 37, dwa dni temu straszne pieczenie pochwy i często mocz, a dziś w nocy obudziłam się i pierwszy raz podczas snu zrobiłam siusiu w łóżko :/ co mi jest pomóżcie, czy to jakieś objawy początku ciąży czy infekcja

Minnie
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 00:02

• cocosowa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapalenie cewki moczowej

Starania od 06.2014
    Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
    28.07.2015 *11tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej pisalas juz o tym na forum ...radzimy udać się do lekarza :-)

• Ona_89' Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli często chodzisz do wc i Cię piecze to raczej ma to coś wspólnego z zapaleniem cewki moczowej albo pęcherza a nie z ciążą. Jedz żurawinę i przede wszystkim udaj się do lekarza.

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ