SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Co myśleć?
Odpowiedz

Co myśleć?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Daga2654 Znajoma

Wysłany: 21 stycznia 2021, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zacznę od tego że, poprzedni cykl był dziwny, stosunek prawie codziennie do końca, owulacja wystąpiła w 15 dc ( potwierdzona) jak to na owulacjne szyjke mam miękka otwarta i średnio wysoko, w tym cyklu też tak było ale owulacja przyszła między 14 a 15dc dwa dni przed owulacja stosunek do końca i dzień po owulacji również i to na tyle w tym miesiącu że względu na aktualna pracę partnera no ale rzecz w tym że w poprzednim cyklu miałam bóle całych piersi już tydzień przed miesiączka ale nie brałam tego pod uwagę bo ostatnio często mnie tak bolą, biały śluz i było go dużo i nic, teraz jestem 5 dni przed okresem, bolą mnie tylko sutki, wodnisty śluz nie rozciąga się ale szyjka wysoko, twarda i średnio otwarta, temperatura od owulacji 37,3 czasem wyższa ale to jest temperatura spod pachy bo najzwyczajniej kiedy mi tak dziwno zimno to mierze prócz tego żadnych innych obajwow nie zaobserwowalam i trochę więcej piję napoi i to na tyle, już sama nie wiem. To już 5 cykl staran ale w poprzednich były bolące całe piersi i wgl a teraz nic. Już nie wiem sama. Za 5 dni mam zamiar testować, co myślicie?

• Melania Znajoma

Wysłany: 30 stycznia 2021, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka.
    Jak tam sytuacja u Ciebie?? Testowałaś??

M-ka1990 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ