Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Co myśleć?
Odpowiedz

Co myśleć?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Daga2654 Znajoma

Wysłany: 21 stycznia 2021, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zacznę od tego że, poprzedni cykl był dziwny, stosunek prawie codziennie do końca, owulacja wystąpiła w 15 dc ( potwierdzona) jak to na owulacjne szyjke mam miękka otwarta i średnio wysoko, w tym cyklu też tak było ale owulacja przyszła między 14 a 15dc dwa dni przed owulacja stosunek do końca i dzień po owulacji również i to na tyle w tym miesiącu że względu na aktualna pracę partnera no ale rzecz w tym że w poprzednim cyklu miałam bóle całych piersi już tydzień przed miesiączka ale nie brałam tego pod uwagę bo ostatnio często mnie tak bolą, biały śluz i było go dużo i nic, teraz jestem 5 dni przed okresem, bolą mnie tylko sutki, wodnisty śluz nie rozciąga się ale szyjka wysoko, twarda i średnio otwarta, temperatura od owulacji 37,3 czasem wyższa ale to jest temperatura spod pachy bo najzwyczajniej kiedy mi tak dziwno zimno to mierze prócz tego żadnych innych obajwow nie zaobserwowalam i trochę więcej piję napoi i to na tyle, już sama nie wiem. To już 5 cykl staran ale w poprzednich były bolące całe piersi i wgl a teraz nic. Już nie wiem sama. Za 5 dni mam zamiar testować, co myślicie?

• Melania Znajoma

Wysłany: 30 stycznia 2021, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka.
    Jak tam sytuacja u Ciebie?? Testowałaś??

M-ka1990 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ