X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Co myśleć?
Odpowiedz

Co myśleć?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Daga2654 Znajoma

Wysłany: 21 stycznia 2021, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zacznę od tego że, poprzedni cykl był dziwny, stosunek prawie codziennie do końca, owulacja wystąpiła w 15 dc ( potwierdzona) jak to na owulacjne szyjke mam miękka otwarta i średnio wysoko, w tym cyklu też tak było ale owulacja przyszła między 14 a 15dc dwa dni przed owulacja stosunek do końca i dzień po owulacji również i to na tyle w tym miesiącu że względu na aktualna pracę partnera no ale rzecz w tym że w poprzednim cyklu miałam bóle całych piersi już tydzień przed miesiączka ale nie brałam tego pod uwagę bo ostatnio często mnie tak bolą, biały śluz i było go dużo i nic, teraz jestem 5 dni przed okresem, bolą mnie tylko sutki, wodnisty śluz nie rozciąga się ale szyjka wysoko, twarda i średnio otwarta, temperatura od owulacji 37,3 czasem wyższa ale to jest temperatura spod pachy bo najzwyczajniej kiedy mi tak dziwno zimno to mierze prócz tego żadnych innych obajwow nie zaobserwowalam i trochę więcej piję napoi i to na tyle, już sama nie wiem. To już 5 cykl staran ale w poprzednich były bolące całe piersi i wgl a teraz nic. Już nie wiem sama. Za 5 dni mam zamiar testować, co myślicie?

• Melania Znajoma

Wysłany: 30 stycznia 2021, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka.
    Jak tam sytuacja u Ciebie?? Testowałaś??

M-ka1990 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ