X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Co myślicie o tym tescie
Odpowiedz

Co myślicie o tym tescie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mala_wawa Znajoma

Wysłany: 27 września 2017, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Zakładam nowy temat aby wypowiedziała się większa ilość forumowiczek. Test robiony z porannego moczu w 30dc jestem po clo bez monitoringu bo lekarz byl na urlopie.

https://zapodaj.net/f0c6aea529b27.jpg.html

Czy uznać go za negatywny???

• Marta1990 Koleżanka

Wysłany: 27 września 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zależy ile dni po owulacji jesteś mniej więcej, ale przy założeniu , że masz cykle 30-32 dniowe, to przykro mi, ale wg mnie to negatyw

• Mala_wawa Znajoma

Wysłany: 27 września 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedź
    Ja na nic się nie nastawilam sama mam wątpliwości co do tego testu .chciałam poznać opinie innych bo na innym wątku jedna osoba się wypowiedziała i widzi druga kreskę.ja też ja widzę wyszla od razu ale mam wątpliwości.oczywiscie nie mam typowych objawow jak przed @ a cykle po clo jeśli jest owu to są po 34dni więc test jest robiony przed terminem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovu mogłabyć później.Różnie to jest po Clo.

• Mala_wawa Znajoma

Wysłany: 27 września 2017, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazwyczaj mam około między 16 dc a 20 dc tak wynika z moich obserwacji po clo.
    Nadzieja73 mogłabyś skomentować ten test???miałam tych testów kilka i dopiero na 2 coś się pokazało Ale jakoś trudno mi uznać ten wynik za pozytywny.przemawia prze mnie czysta ciekawość.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2017, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś widać.Taki zarys cienia.Spróbuj jutro nasikać na test .A powiedz mi czy to jest z bobo-testa czy Pink 10?

• Mala_wawa Znajoma

Wysłany: 27 września 2017, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To są testy z allegro zakupiłam je z 10 i dopiero dwóch coś się pokazało a na reszcie nawet na drugi dzień nic nie był o.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2017, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kup bardziej sprawdzony Pink 10 lub bobotest.

• Mala_wawa Znajoma

Wysłany: 27 września 2017, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zrobię ale myślę że poczekam ze 3 dni i dopiero zrobię test.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ