X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Co o tym myslicie ?
Odpowiedz

Co o tym myslicie ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulaa95 Koleżanka

Wysłany: 13 grudnia 2018, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przesylam wam link ze zdjeciem.
    Nie wiem co mam myśleć...dzis ide do lekarza wieczorem. Ale do tego czasu oszaleje.

https://zapodaj.net/5a5fef63201e9.jpg.html

Paulaa95
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2018, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulaa95 wrote:
    Dziewczyny przesylam wam link ze zdjeciem.
    Nie wiem co mam myśleć...dzis ide do lekarza wieczorem. Ale do tego czasu oszaleje.

https://zapodaj.net/5a5fef63201e9.jpg.html

Próbowałaś zrobić inny test ? Bo szczerze to nie mam pojęcia, wygląda trochę jak przelany więc ciężko mi coś stwierdzić.

• Paulaa95 Koleżanka

Wysłany: 13 grudnia 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Właśnie nie próbowałam. Idę wieczorem do ginekologa więc może coś bedzie widac ewentualnie... dla mnie tez jest rozlany ale ta kreska testowa bądź co bądź wydaje mi sie zabarwiona w jakims stopniu..

Paulaa95
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2018, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby to było to :) daj znać po wizycie :)

• Paulaa95 Koleżanka

Wysłany: 13 grudnia 2018, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięłam ten test nawet pod światło. I widac kreskę tam.. ja juz oszaleje chyba.

Paulaa95
  • JaSzczurek Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulaa95 wrote:
    Wzięłam ten test nawet pod światło. I widac kreskę tam.. ja juz oszaleje chyba.
    I jak?

zi13flw1mwerwam8.png
    💙 19/07/19 (42+0) 3625g, 50 cm <3
    💗 6/02/21 (39+5) 3710g, 49 cm <3
    💙 14/08/22 (39+5) 4070g, 53 cm <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ