Co sądzicie o tej becie?
-
Cześć dziewczyny, to mój pierwszy post na tej plarformie.
Dziś rano wykonałam test ciążowy, 12dpo, wyszły dwie kreski. Pojechałam rano na betę, wyszła
35,5. Chciałabym się Was poradzić, czy to jest dobry wynik? Z góry dziękuję, jestem już cała w stresie i szukam opinii -
nick nieaktualny
-
Fluffy wrote:Pojedynczy wynik bety nic Ci nie powie - to jest tylko informacja, że jesteś w ciąży. Zrób kolejne badanie za 48 godzin i zobacz jaki jest przyrost.
Zrobiłam betę w piątek, urosła do 93,6. Dziś zrobiłam test ciążowy, wcześniej robiłam pink czułość od 10mlu, kreska w czwartek wyszła ciemna tak jak testowa.
Dziś zrobiłam test mniej czuły 20mlu też marki pink ponieważ mi został i po prostu trochę się stresuje czy wszystko ok.
Są dwie kreski, ale jest jaśniejsza… czy to oznacza że beta spadła, czy niekoniecznie? -
Nie rób więcej testów po co? Beta przyrasta prawidłowo więc jest ok, umów się na wizytę do gina i czekaj cierpliwie to wszystko co możesz zrobić
-
Angi4456 wrote:Cześć, powiedzcie mi czy beta jest okej?
Dziś 13dpo,
Beta 66,2
Trzymam kciuki!👩⚖️31 lat
🍀starania o pierwszego malucha od 07.2024
🧪morfologia ✅TSH 1.3, ft3,ft4 , FSH 6.98, LH 5.9, prog, estradiol, SHBG✅
AMH 0.81❌
suplementacja Wit D, kwas foliowy,jod,olej z wiesiołka ,B3
🧔♂️34 lata
suplementacja omega,Wit D
24.02.2025 - ⏸️ 😍🥹😍🥹
23.06.2025 330g małej kropeczki 🩷
🩷
7.08.2025 970g kropeczki 🩷🩷
-
94Donia12 wrote:Nie rób więcej testów po co? Beta przyrasta prawidłowo więc jest ok, umów się na wizytę do gina i czekaj cierpliwie to wszystko co możesz zrobić
Teoretycznie człowiek wie, ale się martwi i stresuje, aktualnie wczoraj robiłam betę, niestety spadek do 73… pojechałam wczoraj do ginekologa, dziś mam zrobić jeszcze raz betę i USG ale wiem jak to się może skończyć -