SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Co to może być..
Odpowiedz

Co to może być..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • r0023 Nowa

Wysłany: 20 czerwca 2021, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, dwa tygodnie temu zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny. Generalnie sytuacja wyglada tak: brałam antykoncepcję jednoskładnikową, zapomniałam kilka razy o tabletce i chyba z 3/4 razy wzięłam ją z wyraźnym opóźnieniem, mniej więcej do 3-4h. W tym samym czasie z partnerem uprawiałam seks kilka razy, zawsze dochodził we mnie. No więc po jakichś 2 tygodniach stwierdziłam ze wypada zrobić test. Zrobiłam 4 i wszystkie jak wół pozytywne. Od razu na drugi dzień zrobiłam betę - i okazało się, że wyszła >0.100. Tego samego dnia byłam u ginekolog i kazała mi zrobić test za dwa tygodnie (czyli jutro) i przyjść na kontrolę. Na drugi dzień zrobiłam jeszcze dwa testy i wyszły pozytywne. 😂 ja oszaleję. Dodam, że zrobiłam z ciekawości testy owulacyjne, które miałam w domu . Tydzień temu pozytywne i dzisiaj pozytywne. Była któraś z was w podobnej sytuacji? Albo może słyszałyście o takiej sytuacji? Wydaje mi się że mało prawdopodobne, że jestem. Ale zwariuje zaraz😟

• PaulaJa1 Debiutantka

Wysłany: 20 czerwca 2021, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może zrób betę raz jeszcze, tamta była mogłabyć błędna!

r0023 lubi tę wiadomość

• r0023 Nowa

Wysłany: 20 czerwca 2021, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to się w ogóle zdarza że beta jest błędna?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2021, 17:29

• PaulaJa1 Debiutantka

Wysłany: 20 czerwca 2021, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, w laboratorium mogli się pomylić :)

• r0023 Nowa

Wysłany: 20 czerwca 2021, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhh, no to czekam do jutra😬 chciałabym już wiedzieć ☹️

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ