X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Co to może być..
Odpowiedz

Co to może być..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • r0023 Nowa

Wysłany: 20 czerwca 2021, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, dwa tygodnie temu zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny. Generalnie sytuacja wyglada tak: brałam antykoncepcję jednoskładnikową, zapomniałam kilka razy o tabletce i chyba z 3/4 razy wzięłam ją z wyraźnym opóźnieniem, mniej więcej do 3-4h. W tym samym czasie z partnerem uprawiałam seks kilka razy, zawsze dochodził we mnie. No więc po jakichś 2 tygodniach stwierdziłam ze wypada zrobić test. Zrobiłam 4 i wszystkie jak wół pozytywne. Od razu na drugi dzień zrobiłam betę - i okazało się, że wyszła >0.100. Tego samego dnia byłam u ginekolog i kazała mi zrobić test za dwa tygodnie (czyli jutro) i przyjść na kontrolę. Na drugi dzień zrobiłam jeszcze dwa testy i wyszły pozytywne. 😂 ja oszaleję. Dodam, że zrobiłam z ciekawości testy owulacyjne, które miałam w domu . Tydzień temu pozytywne i dzisiaj pozytywne. Była któraś z was w podobnej sytuacji? Albo może słyszałyście o takiej sytuacji? Wydaje mi się że mało prawdopodobne, że jestem. Ale zwariuje zaraz😟

• PaulaJa1 Debiutantka

Wysłany: 20 czerwca 2021, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może zrób betę raz jeszcze, tamta była mogłabyć błędna!

r0023 lubi tę wiadomość

• r0023 Nowa

Wysłany: 20 czerwca 2021, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to się w ogóle zdarza że beta jest błędna?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2021, 17:29

• PaulaJa1 Debiutantka

Wysłany: 20 czerwca 2021, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, w laboratorium mogli się pomylić :)

• r0023 Nowa

Wysłany: 20 czerwca 2021, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhh, no to czekam do jutra😬 chciałabym już wiedzieć ☹️

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ