X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Co to znaczy, pomóżcie
Odpowiedz

Co to znaczy, pomóżcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lisek Znajoma

Wysłany: 6 stycznia 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomóżcie dziewczyny.

1.01 miałam dostać okres, więc zrobiłam test 31.12, żeby wiedzieć, czy imprezować. Wyszedł negatywny. Dziś jest już 33 dzień cyklu i nadal nie mam okresu, normalne cykle 28-29 dni. Zrobiłam dziś drugi test, również wyszedł negatywny. Jutro zrobię betę, ale wynik będzie dopiero w piątek, a to jeszcze tyle czasu. Nie mam specjalnie objawów ciążowych, mam mdłości, ale miewam je często, więc to nie jest wyznacznik. Szyjka jest twarda i wysoko, zamknięcia nie ocenię, bo jest ogólnie zniekształcona po porodach. Śluz skąpy, biały, ale ja ogólnie sucha jestem.

Co o tym sądzicie, robić sobie nadzieję?

• Lisek Znajoma

Wysłany: 6 stycznia 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam, że robiłam test Pink Express z Rossmana strumieniowy, teraz doczytałam, że nie ma on za dobrej opinii.

• NiecierpliwaKarolina Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test raczej chyba by już wyszedł. Ale różnie bywa. Poczekaj na betę. Będzie pewność ;-) Życzę fasolki :-)

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ