Czekam! Czekam! Czekam!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć!
Czekam jak kazda z nas na ten wielki dzień!
Do @ zostało jeszcze 6 DŁUGICH dni!
A piersi bolą mnie niemiłosiernie, od góry, jak nigdy w życiu! Ciągle mam jakieś dziwne mdłośc,co ciekawe tak jak nigdy nie miałam choroby lokomocyjnej tak teraz 20 min jazdy i odruchy wymiotne!
Nie chce się nakręcać! Niech już będzie ten dzień @! -
nick nieaktualnyKochana nie ty jedna czekasz.Ja miałam termin @ wyznaczony przez aplikację na sobotę, dziś jest wtorek i dalej cisza.bete robiłam w czwartek i była negatywna. Wczoraj po ♥️ z mężem było sporo różowego koloru ale dziś czysto. Myślałam że @ mi się rozkręcić ale nie.... Zastanawiam się czy nie testować jutro jeszcze raz.....
Milli lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!! Milli gratuluję!! Ja będę testować 9 dpo w sobotę, trochę wcześnie, ale idę na wesele i fajnie byłoby wiedzieć czy jestem w ciąży czy jednak nie 😁
Generalnie boli mnie prawy jajnik już 2 dzień, dziś to tak nawet mocno, więc może coś jest na rzeczy17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
24.09 miałam 447, wynik z wczoraj,po 48h 984.
Byłam u ginekologa dzisiaj ale to głupie babsko tylko mnie zdolowalo.
Powiedziała, że niskie to hcg(?!) i nie zrobi badania bo i tak nic nie będzie widać, a po moim pytaniu czy to normalne że boli mnie brzuch jak na miesiączkę usłyszałam, że jak coś jest nie tak to i tak nie ma na to lekarstwa i samo się jakby no, usunie. No jprd. Dodatkowo powiedziała, że o ciazy to można mówić w 7 tygodniu jak jest bicie serca,a nie po krwi.
Zamiast wyjść i się cieszyć, że jestem w ciąży to wyszłam zdolowowana.