CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaaa wrote:tp może dlatego nie jest taka chętna na usg... u mnie na nfz nikt nie ma usg w gabinecie więc trzeba osobno się umawiać na usg i mojej siostrze ostatnio termin dali na za 15 miesięcy... także ten...
pfff słabo się robi jak człowiek patrzy na polską służbę zdrowia...15 miesięcy! toż to w drugiej ciąży na badanie może przyjść MASAKRA!Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:pfff słabo się robi jak człowiek patrzy na polską służbę zdrowia...15 miesięcy! toż to w drugiej ciąży na badanie może przyjść MASAKRA!
no właśnie ale tu akurat nie chodziło o ciąże ale o wyczuwalne guzki w piersiach (na usg piersi) i jakies mocne zapalenie tak na dole (usg dopochwowe)
także nieźle
Czrna 81 wrote:To co, dostałaś dzisiaj okres?
-
Bajka to tym bardziej! Po 15 miesiącach od wykrycia guza w piersi to juz można w piachu kwiatki wąchać od spodu. Smutne to wszystko (( i że musimy wszystkie walczyć i prosić o wszystko Nie ma kompleksowej opieki NFZ dla starających. Dobrze że chociaż jest ovu- szybciej się zdiagnozujemy same
Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa super że @ przyszła !!
Ja na usg piersi czekałam 3 mies bo niestety mam skłonność do torbieli tam.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Czrna 81 wrote:No faktycznie Ale musisz mi Bajkaaa wybaczyć, bo ja z epoki lodowcowej jestem, wiec na wzrok pewnie juz siada, haha
Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Lunaris wrote:Bajka to tym bardziej! Po 15 miesiącach od wykrycia guza w piersi to juz można w piachu kwiatki wąchać od spodu. Smutne to wszystko (( i że musimy wszystkie walczyć i prosić o wszystko Nie ma kompleksowej opieki NFZ dla starających. Dobrze że chociaż jest ovu- szybciej się zdiagnozujemy same
no na szczescie okazało się że ona ma taka budowe piersi i nic tam nie ma... ale dowiedziała się bo poszła prywatnie:) bo tak to jeszcze byśmy czekali do kwietnia 2018...
Czrna 81 wrote:No faktycznie Ale musisz mi Bajkaaa wybaczyć, bo ja z epoki lodowcowej jestem, wiec na wzrok pewnie juz siada, haha
no ja niewiele młodsza jestem także prosze z tą epoką lodowcową nie przesadzać a wogóle to mam dużo starsze od ciebie kochana rodzeństwo:P a wszyscy nadal młodzi:P
p.s. powiedzcie mi z jakiego powodu wy jadłyście ananasy? bo jestem ciekawa kiedyś pisałyście o tym dość czesto -
Czrna 81 wrote:Ale ja tylko jedna zawsze widze... I chciałabym zeby to bylo niedowidzenie a nie nieplodnosc
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa ananas od ovu zjadamy na poprawę ukrwienia macicy pomaga w implatacji. Kończymy po pozytywnym tescie a jemy świeży ze środkiem 2-3 plasterki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 20:21
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Bajkaaa ananas od ovu zjadamy na poprawę ukrwienia macicy pomaga w implatacji. Kończymy po pozytywnym tescie a jemy świeży ze środkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 20:23
Czarna81
22 cs. -
Flowwer wrote:Bajkaaa ananas od ovu zjadamy na poprawę ukrwienia macicy pomaga w implatacji. Kończymy po pozytywnym tescie a jemy świeży ze środkiem 2-3 plasterki
a no widzisz to nie wiedziałam hmm a kupiłam dzis to chyba sie nie utrzyma do ovu hehe, a w biedronce jest promocja to kupiłam -
Czrna 81 wrote:Flowwer, rzyganie to se zostaw akurat po tych dwóch kreseczkach
Provita-Paliga
⛄⛄⛄