CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoselyn82 wrote:Flowwer ja pracuje w szpitalu - opieka dlugoterminowa i u mnie pacjenci tez odchodza w jedna strone, chociaz pare osob pozbieralo sie i poszlo do domu u mnie byl wymagany kurs z opieki dlugoterminowej ktory wczoraj zdalam
Lunaris ja tez mam porobione kursy z izb pielegniarskich ale sa jeszcze kursy unijne. I tez nasz szpital organizowal
Inna pytałaś się gin co z tym intralipidem ?Lunaris lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny jesteście cudowne !!!
Gdzie człowiek znajdzie tyle pokrzepiających słów
Jeszcze info nie dostałam od immunologa co dalej.summer86, Karma88, Lunaris, Sarna84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
madzia8lenka wrote:Kochane jak tam u Was? dawno mnie tutaj nie było Inna,Sarna gratuluję gdzie są te pozytywy?
Flo ciągle pod górę,ale zostanie Ci to wynagrodzone piękną fasolinką ;* zobaczysz ;*
Przesyłam Wam kilka wirusków
&%%&&&%$&$$$$$$$%%@@@@@@%%%&$$$$%%%%%$$"$$$###
Pozdrawiam Was cieplutko
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer ja W Ciebie bardzo wierzę tak jak wszystkie tutaj dziewczyny!!!! Jesteś naszym tutaj autorytetem bo kto ma taką siłę jak ty??!! nie możesz się nam poddać. Walczymy tutaj razem z Tobą. W kupie siła!!!! Doczekasz się swego oczka w głowie . Życie jest czasami okrutne ale myślę że nic nie dzieje się bez przyczyny każdy nasz problem powoduje że stajemy się innymi ludźmi. Zaczynamy bardziej doceniać to co nam życie daje!!!
Karma88, Flowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:tak pielegniarki i robimy kursy kwalifikacyjne, specjalistyczne itp, ksztalcimy sie w koncu dodatkowy papier i cos nowego sie czlowie nauczy hihi
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Dziękujemy za wiruski !!! Zawsze mile widziane
Flowwer lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
a u mnie dzisiaj coś dziwnego. Tak jak pisałam wczoraj, czyli kilkanaście stron temu :d w sobotę miałam pozytywny test owu, w niedzielę kłuł mnie lewy jajnik, w którym rósł pęcherzyk, w niedzielę też skończył się śluz płodny, rano temperatura poszybowała w górę o prawie 0.5 stopnia, więc wszystko wskazywało faktycznie na owulkę w niedzielę. A teraz już od jakichś dwóch godzin mam taaaki ból lewego jajnika, szarpanie, promieniuje aż na plecy, w dodatku piersi jakieś takie wrażliwe.
Właściwie to nie wiem, po co to piszę, pewnie coś się jednak przesunęło, ale chyba chcę przeczytać że to na pewno jajeczko zderzyło się z żołnierzykiem emka
oj mistake, puknij sięstarania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
aishee wrote:Karolina, jedziemy na tym samym wózku, u mnie prawdopodobnie tez 5dpo.
Dziewczyny a jakie badania warto zrobić 7dpo oprócz progesteronu?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Przykro mi A który dpo ja1986?
Aaaa, co do tej bety, bo tez miałam 1,2 a może komuś się przyda - różne laboratoria mają różne sprzęty i jeżeli jest napisane np. <1,2 albo < 3, albo podobne wyniki poniżej 5 to znaczy, że po prostu laboratoria nie są w stanie wskazać mniejszych wartości. Piszę to, bo ja np. myślałam że jeżeli wszyscy podają jakieś mikro ilości po przecinku a ja miałam 1,2 to znaczy że coś się tam zadziało, a gin mi wyjaśniła że nie , że to tylko taki zapis a jak jest ciąża to momentalnie jest 5 i więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 18:02
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
ja1986, tulę mocno! I pamiętaj, musimy walczyć dalej.
Lucia88, bardzo mi przykroWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 18:16
-
Flowwer pamiętaj że wszystko to co teraz robisz przybliża Cię do upragnionego dzidziusia. Nawet te kłody rzucane pod nogi w postaci kiepskich wyników. Wierzę w postęp medycyny, nie takie cuda już się zdarzały. Wchodzę tu codziennie i wyczekuję tego dnia kiedy fajterki pokażą 2 kreski na teście! Szczególnie Ty, bo dałaś nadzieję wielu kobietom, mi również!
Flowwer, Lunaris, Rucola, Sarna84 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
summer86 wrote:ja1986, tulę mocno! I pamiętaj, musimy walczyć dalej.
Lucia88, bardzo mi przykro
Summer, niech Ci nie będzie przykro. Każda @ to po prostu nowy cykl, nowe nadzieje. To nic w porównaniu z cb, cp czy stratami aniołków, które większość z nas już niestety przeżyła. Musimy walczyć dalej. Teraz będzie to mój dopiero albo aż 24cs.summer86 lubi tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
dziś 14 dni po ...złudzeń nie mam ...byc może to pozostałości po ovirelle nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia trzeba przegryśc gorycz porażki ...16.09.2016 I AID 18.10.2016 II AID CP usunięty prawy jajowód 06.06.2017 III AID
02.11.2017 IV AID beta 14 dpo 99,96 18dpo 521,08
-
ja1986 wrote:a ja odebrałam wynik bety 1,2 co za żal .... nie mam już weny na to wszytko
-
...a mnie spotkała dziwna przygoda (ostatni raz miałam taką przez pół roku w ciąży...) robię kolację dziecku, otwieram lodówkę, wyciągam wędlinę i.... lota do klopa! hmmm albo mam jakiś dziwny przyrost hormonów albo no.... nie chcę nawet o tym głośno pomyśleć...
Owu mi wyliczyło 6dpo a wg mnie to jest raczej 8dpo. Teraz to dopiero będę się doszukiwać... ciekawe jak długo wyleżą sikańce w szufladzie?innamorata88, emi2016, summer86, Emiilka lubią tę wiadomość
-
ja1986 wrote:a ja odebrałam wynik bety 1,2 co za żal .... nie mam już weny na to wszytko
Sama mam dziś taki dzień ale wiem że kto nie walczy ten nie niańczy !!!Lunaris lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄