Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja22 wrote:Flowwer, właśnie sobie czytam i widzę, że we Wrocławiu mają punkty.
Jeszcze jedno pytanie, bo jestem zagubiona. To które badanie zrobić test IMK limfocytow czy subpopulacje limfocytow? W synevo mają klika różnych subpopulacji, to te wszystkie trzeba wtedy robić czy tylko wystarczy Subpopulacje limfocytów - panel (CD4, CD8, CD3, CD19, NK)?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Nenusia i Blue wyglądacie obłędnie te brzuszki
Aga9090, blue00 lubią tę wiadomość
-
Bardzo Wam dziękuję za pomoc
Teraz zostało tylko sikac na owulaki w oczekiwaniu na owu i potem odliczać do wizyty w labo -
nick nieaktualny
-
A ja zrobiłam zamówienie na 2 stówki w gemini. Trochę leków mi się kończy, kilka kosmetyków absolutnie potrzebuję i poszłooo. Zgroza, bo to razem parę rzeczy. Ehh, a miałam oszczędzać, bo też kupiłam w tym tyg 2 sukienki, a do tego poszedł majątek na dzień dziecka (tak, ja jestem tą ulubioną ciocią).
A w ogóle to chyba będziemy zaproszeni na kolejny ślub w lipcu (+2 w sierpniu!), więc szykuje się zagłada konta No nic, my też zapraszaliśmy gości i przyjmowaliśmy prezenty - taka kolej rzeczy
EDIT: musiałam się wyżalićWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 14:49
Siwulec, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Witam Was wszystkie w czerwcu!
Byłam tu jeszcze w maju, wiec teraz dopiero czerwcowe powitanie. Na razie nie mam kompletnie o czym pisac, 17 dc i juz sie nie moge okresu doczekac. Wiec bede Wam mardzic potem w czasie owulki
Siwulec gratulacje!! Zamawiam wiruski na lipiec!!!
Mamunia ale krecha!! Gratuluje!
Dziewczyny z plamieniami i negatywami i @: walczymy dalej!!
Patrycja, jesteśmy z Toba!!!
Siwulec, ef36 lubią tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualnyTulę wszystkie którym się nie udało :*
U mnie @ się pokazała więc odliczamy dni do sierpnia bo wtedy wracamy ze zdwojoną siłą , miałam wrzucić wieczorem zdjęcie sukienki ale padł mi laptop więc nic z tego...
A Siwulec już nie mogę doczekać się poniedziałkowej bety
Miłego weekendu :*Siwulec lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
Nika dokładnie Cię rozumiem, bo też miałam oszczędzać, ale jakoś mi to nie wychodzi. Pieniądze się mnie nie trzymają.
Kupiłam piękny czerwony garnitur, jak tylko przyjdzie i będzie pasował to się pochwale
Gratuluje pozytywów
Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Patrycja20 wrote:Siwulec bez zmian ... dziś Dyżur ma mój gin zobaczę co będzie mówił ..
A kreska piękna, bardzo się cieszę
I co Twój doktorek powiedział ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Gdzie wy macie te burze? Chętnie przyjmę choć zrobiłam dZis tyle km że nie wiem jak dam radę wyjść jeszcze wieczorem z psem :p
Nas burza obudziła o 6 rano, bo spalismy przy otwartym oknie i trzeba było ewakuować pranie do środka.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
U mnie nic konkretnego tzn jutro usg i powtórka bety ...
jest tu tak duszno , ze szok..
Dziewczyny Boże dziecko moje za mna ciagle płacze mało tego ja tez ciagle płacze bo jak sobie pomyśle ze we wtorek ma dzień mamy w przedszkolu a mnie mogłoby nie być to serce mi pęka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny