Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cheresta wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4573e1200848.jpg
Czy tylko mi się wydaje czy owulaki mnie robią w bambukoten na dole z dziś z przed chwili poprzednie z wczoraj i przedwczoraj rano
Znaczy zaczyna się natrudniejszy czas cyklu - OCZEKIWANIEtrzymam kciuki:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
reset wrote:Ef36, dopisałam
A powiesz nam coś o sobie? Stopka wskazuje, że trochę już za Tobą i teraz musi być wreszcie dobrze :*
Mam 37 lat, tylko jeden jajnik i jajowód po przejściach. Staramy się od 1,5 roku, co w 2017 zaowocowało dwiema ciążami. Niestety obie skończyły się szybko i źle. W zwiazku z bardzo dużym prawdopodobieństwem takiego końca kolej naturalnej ciąży, w lutym rozpoczęliśmy starania z in-vitro.
Dzisiaj miałam pierwszy transfer (krio), i nasze 5-cio dniowe ❤️ jest już z nami.
Teraz pozostaję czekać na test ;*
Czrna 81, blue00, Aga9090, nowa na dzielni, MamaFabianka, Lunaris, Achia, Nadzieja22, Koteczka82, KateKum, StaraczkaNika, KateHawke, Iseko, moyeu, Bocianiątko, Morusek lubią tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
nick nieaktualny
-
Patrycja, w grudniu w szpitalu byłam świadkiem jak ciąża pozamaciczna poroniła się sama. Dziewczyna uniknęła usunięcia jajowodu bo zjadła kanapke po przyjęciu na oddział(nikt jej nie powiedział że nie powinna jeść). W weekend lekarze nie chcieli zrobić operacji, a w poniedziałek nie było już po co jej robić. Jej organizm sam sobie poradził.
&&&& żeby u Ciebie też tak było. Lekarze wiedzą co robią.1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
nick nieaktualnyef36 wrote:Historia w skrócie
Mam 37 lat, tylko jeden jajnik i jajowód po przejściach. Staramy się od 1,5 roku, co w 2017 zaowocowało dwiema ciążami. Niestety obie skończyły się szybko i źle. W zwiazku z bardzo dużym prawdopodobieństwem takiego końca kolej naturalnej ciąży, w lutym rozpoczęliśmy starania z in-vitro.
Dzisiaj miałam pierwszy transfer (krio), i nasze 5-cio dniowe ❤️ jest już z nami.
Teraz pozostaję czekać na test ;* -
Patrycja20 wrote:Siwulec a Ty jak się czujesz ?
Całkiem nieźletylko dzisiaj przy tym odkurzaniu zaczął brzuch bolec, ale położyłam się i przeszło
No i czekam niecierpliwie na jutrzejsze sikanie -
ef36 wrote:Historia w skrócie
Teraz pozostaję czekać na test ;*
Cześć
Trzymam kciuki
Kiedy testujesz ??ef36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ef, przepraszam, że zapytam, ale dlaczego in vitro ma zapobiec wczesnym poronieniom? Pytam z ciekawości, bo ciągle się czegoś na forum uczę, a sama nie wiem, czy w perspektywie roku nie będę próbować ivf, więc wiedzę chłonę w tym zakresie.
Do złego Cię nie chce namawiać, ale nasze dziewczyny po ivf zaczynały sikać wcześniej niż lekarz kazał iść na betęa gdybyś planowała testować wcześniej to my tu będziemy chuchać i dmuchać na szczęście!:*
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.