Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cheresta wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4573e1200848.jpg
Czy tylko mi się wydaje czy owulaki mnie robią w bambuko ten na dole z dziś z przed chwili poprzednie z wczoraj i przedwczoraj rano
Znaczy zaczyna się natrudniejszy czas cyklu - OCZEKIWANIE trzymam kciuki:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
reset wrote:Ef36, dopisałam
A powiesz nam coś o sobie? Stopka wskazuje, że trochę już za Tobą i teraz musi być wreszcie dobrze :*
Mam 37 lat, tylko jeden jajnik i jajowód po przejściach. Staramy się od 1,5 roku, co w 2017 zaowocowało dwiema ciążami. Niestety obie skończyły się szybko i źle. W zwiazku z bardzo dużym prawdopodobieństwem takiego końca kolej naturalnej ciąży, w lutym rozpoczęliśmy starania z in-vitro.
Dzisiaj miałam pierwszy transfer (krio), i nasze 5-cio dniowe ❤️ jest już z nami.
Teraz pozostaję czekać na test ;*
Czrna 81, blue00, Aga9090, nowa na dzielni, MamaFabianka, Lunaris, Achia, Nadzieja22, Koteczka82, KateKum, StaraczkaNika, KateHawke, Iseko, moyeu, Bocianiątko, Morusek lubią tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
nick nieaktualny
-
Patrycja, w grudniu w szpitalu byłam świadkiem jak ciąża pozamaciczna poroniła się sama. Dziewczyna uniknęła usunięcia jajowodu bo zjadła kanapke po przyjęciu na oddział(nikt jej nie powiedział że nie powinna jeść). W weekend lekarze nie chcieli zrobić operacji, a w poniedziałek nie było już po co jej robić. Jej organizm sam sobie poradził.
&&&& żeby u Ciebie też tak było. Lekarze wiedzą co robią.1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
nick nieaktualnyef36 wrote:Historia w skrócie
Mam 37 lat, tylko jeden jajnik i jajowód po przejściach. Staramy się od 1,5 roku, co w 2017 zaowocowało dwiema ciążami. Niestety obie skończyły się szybko i źle. W zwiazku z bardzo dużym prawdopodobieństwem takiego końca kolej naturalnej ciąży, w lutym rozpoczęliśmy starania z in-vitro.
Dzisiaj miałam pierwszy transfer (krio), i nasze 5-cio dniowe ❤️ jest już z nami.
Teraz pozostaję czekać na test ;* -
Patrycja20 wrote:Siwulec a Ty jak się czujesz ?
Całkiem nieźle tylko dzisiaj przy tym odkurzaniu zaczął brzuch bolec, ale położyłam się i przeszło
No i czekam niecierpliwie na jutrzejsze sikanie -
ef36 wrote:Historia w skrócie
Teraz pozostaję czekać na test ;*
Cześć
Trzymam kciuki
Kiedy testujesz ??ef36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ef, przepraszam, że zapytam, ale dlaczego in vitro ma zapobiec wczesnym poronieniom? Pytam z ciekawości, bo ciągle się czegoś na forum uczę, a sama nie wiem, czy w perspektywie roku nie będę próbować ivf, więc wiedzę chłonę w tym zakresie.
Do złego Cię nie chce namawiać, ale nasze dziewczyny po ivf zaczynały sikać wcześniej niż lekarz kazał iść na betę a gdybyś planowała testować wcześniej to my tu będziemy chuchać i dmuchać na szczęście!:*
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.