Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ef36 witam i trzymam kciuki za niedługie testowanie. Patrycja, wiem, że ciężko Ci się tam leży z myślą, że nie będziesz mogła być na dniu mamy, ale chodzi głównie teraz o Twoje zdrowie. Muszą mieć pod kontrolą Twój jajowód i pewność, że nie dojdzie do pęknięcia. Życzę duuuużo siły!
ef36 lubi tę wiadomość
-
Cheresta wrote:Kurczę ale nawet ta kreska z przedwczoraj nie byla tak ciemna jak ta kontrolna chyba że przegapiłam moment kiedy byłaby najciemniejsza
A testowałam wcześniej na tych owulakach ? Bywała ciemniejsza podczas owu ?? -
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Hihi ja tylko mówię jakbym zrobiła
Kurde....
A jutro sklepy otwarte ?
Bo jak sikne to będę musiała dokupić na poniedziałekAga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
reset wrote:Ef, przepraszam, że zapytam, ale dlaczego in vitro ma zapobiec wczesnym poronieniom? Pytam z ciekawości, bo ciągle się czegoś na forum uczę, a sama nie wiem, czy w perspektywie roku nie będę próbować ivf, więc wiedzę chłonę w tym zakresie.
Do złego Cię nie chce namawiać, ale nasze dziewczyny po ivf zaczynały sikać wcześniej niż lekarz kazał iść na betę a gdybyś planowała testować wcześniej to my tu będziemy chuchać i dmuchać na szczęście!:*
IVF ma zapobiec ciąży pozamacicznej ponieważ procedura odbywa się bez udziału jajowodu.
Ryzyko CP wynosi u mnie powyżej 40% ;(
Pewnie będę miała zakusy na wcześniejsze testowanie. Fajnie, że jesteście!
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Siwulec wrote:A testowałam wcześniej na tych owulakach ? Bywała ciemniejsza podczas owu ??
-
Aga9090 wrote:Jutro niedziela handlowa także tego
Bobo żółte
Ta pani w Rossmanie to chyba zemdleje jak mnie znów z bobkiem zobaczyAga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cheresta wrote:Nie wcześniej zamawialam jakieś z allegro a tym razem z Rossmann ale nie facelle bo tych było tylko 5 a w tych co kupiłam było 7 sztuk za tą samą cenę
To sikaj dalej, ale chyba jednak owu już była
Z tego co ostatnio czytałam to damskie plemniki dłużej żyją potrafią wytrzymać do 5 dni czekając na jajeczko, wiec kto wie kto wie -
Aga9090 wrote:To na mnie w aptece tak już dziwnie patrzyła, jak tam od roku po bobo chodziłam w ilościach hurtowuch
Bo normalni ludzie są nudniAga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucia88 wrote:Dopiero? Były takie, co już 5dpt testowały. Zwłaszcza, że dostałaś 5-dniową blastkę.
I tez takie co to 3dpo zaczęły sikaćAga9090, Lunaris, Minie Black, ef36 lubią tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:2 kreski
Skąd wiedziałaś ??? Podglądałaś !!!!!Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny