Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ef36 witam i trzymam kciuki za niedługie testowanie. Patrycja, wiem, że ciężko Ci się tam leży z myślą, że nie będziesz mogła być na dniu mamy, ale chodzi głównie teraz o Twoje zdrowie. Muszą mieć pod kontrolą Twój jajowód i pewność, że nie dojdzie do pęknięcia. Życzę duuuużo siły!
ef36 lubi tę wiadomość
-
Cheresta wrote:Kurczę ale nawet ta kreska z przedwczoraj nie byla tak ciemna jak ta kontrolna chyba że przegapiłam moment kiedy byłaby najciemniejsza
A testowałam wcześniej na tych owulakach ? Bywała ciemniejsza podczas owu ?? -
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Hihi ja tylko mówię jakbym zrobiła
Kurde....
A jutro sklepy otwarte ?
Bo jak sikne to będę musiała dokupić na poniedziałekAga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
reset wrote:Ef, przepraszam, że zapytam, ale dlaczego in vitro ma zapobiec wczesnym poronieniom? Pytam z ciekawości, bo ciągle się czegoś na forum uczę, a sama nie wiem, czy w perspektywie roku nie będę próbować ivf, więc wiedzę chłonę w tym zakresie.
Do złego Cię nie chce namawiać, ale nasze dziewczyny po ivf zaczynały sikać wcześniej niż lekarz kazał iść na betęa gdybyś planowała testować wcześniej to my tu będziemy chuchać i dmuchać na szczęście!:*
IVF ma zapobiec ciąży pozamacicznej ponieważ procedura odbywa się bez udziału jajowodu.
Ryzyko CP wynosi u mnie powyżej 40% ;(
Pewnie będę miała zakusy na wcześniejsze testowanie. Fajnie, że jesteście!
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Siwulec wrote:A testowałam wcześniej na tych owulakach ? Bywała ciemniejsza podczas owu ??
-
Aga9090 wrote:Jutro niedziela handlowa
także tego
Bobo żółte
Ta pani w Rossmanie to chyba zemdleje jak mnie znów z bobkiem zobaczyAga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cheresta wrote:Nie wcześniej zamawialam jakieś z allegro a tym razem z Rossmann ale nie facelle bo tych było tylko 5 a w tych co kupiłam było 7 sztuk za tą samą cenę
To sikaj dalej, ale chyba jednak owu już była
Z tego co ostatnio czytałam to damskie plemniki dłużej żyją potrafią wytrzymać do 5 dni czekając na jajeczko, wiec kto wie kto wie -
Aga9090 wrote:To na mnie w aptece tak już dziwnie patrzyła, jak tam od roku po bobo chodziłam w ilościach hurtowuch
Bo normalni ludzie są nudniAga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucia88 wrote:Dopiero? Były takie, co już 5dpt testowały. Zwłaszcza, że dostałaś 5-dniową blastkę.
I tez takie co to 3dpo zaczęły sikaćAga9090, Lunaris, Minie Black, ef36 lubią tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:2 kreski
Skąd wiedziałaś ??? Podglądałaś !!!!!Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny