Czy będę mamą?
-
nick nieaktualnyKochane zacznę od początku. 19 grudnia zaczął mi się okres w tym dniu współżyłam i było do końca . Mam cykle 25-26 dniowe . 31 grudnia był także stosunek do końca i z tego co wynika mógł być to dzień owulacji. Ewentualnie owulacja mogła być także 30 grudnia lub 1 stycznia w apce pokazało ze 31 grudzień . No i teraz jest 7 dzień po owulacji a mnie bolą jajniki, w dole brzucha, uczucie ciężkości w dole brzucha i dzisiaj poczułam jakby szpilkę w środku takie ukłucie . Piersi mnie dziwnie kręcą jakby mrowiły bolą a do sutków nie moge się dotknąć. Myślicie ze mogło zaskoczyć?
-
nick nieaktualnyLuna123 wrote:Kochane zacznę od początku. 19 grudnia zaczął mi się okres w tym dniu współżyłam i było do końca . Mam cykle 25-26 dniowe . 31 grudnia był także stosunek do końca i z tego co wynika mógł być to dzień owulacji. Ewentualnie owulacja mogła być także 30 grudnia lub 1 stycznia w apce pokazało ze 31 grudzień . No i teraz jest 7 dzień po owulacji a mnie bolą jajniki, w dole brzucha, uczucie ciężkości w dole brzucha i dzisiaj poczułam jakby szpilkę w środku takie ukłucie . Piersi mnie dziwnie kręcą jakby mrowiły bolą a do sutków nie moge się dotknąć. Myślicie ze mogło zaskoczyć?
Po objawach ciężko stwierdzić, ja często takie mam przed miesiączką. Chociaż fakt że z tymi piersiami tak nie mam, więc może zaskoczyło u ciebie 🙂. Jak jesteś już 7 dni po owulacji to leć w poniedziałek na betę. To będzie 10, 11 lub 12 dzień po ovu to powinno już być coś wiadomo😀 -
Luna123 wrote:Kochane zacznę od początku. 19 grudnia zaczął mi się okres w tym dniu współżyłam i było do końca . Mam cykle 25-26 dniowe . 31 grudnia był także stosunek do końca i z tego co wynika mógł być to dzień owulacji. Ewentualnie owulacja mogła być także 30 grudnia lub 1 stycznia w apce pokazało ze 31 grudzień . No i teraz jest 7 dzień po owulacji a mnie bolą jajniki, w dole brzucha, uczucie ciężkości w dole brzucha i dzisiaj poczułam jakby szpilkę w środku takie ukłucie . Piersi mnie dziwnie kręcą jakby mrowiły bolą a do sutków nie moge się dotknąć. Myślicie ze mogło zaskoczyć?
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -