X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy będę mamą?
Odpowiedz

Czy będę mamą?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2022, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane zacznę od początku. 19 grudnia zaczął mi się okres w tym dniu współżyłam i było do końca . Mam cykle 25-26 dniowe . 31 grudnia był także stosunek do końca i z tego co wynika mógł być to dzień owulacji. Ewentualnie owulacja mogła być także 30 grudnia lub 1 stycznia w apce pokazało ze 31 grudzień . No i teraz jest 7 dzień po owulacji a mnie bolą jajniki, w dole brzucha, uczucie ciężkości w dole brzucha i dzisiaj poczułam jakby szpilkę w środku takie ukłucie . Piersi mnie dziwnie kręcą jakby mrowiły bolą a do sutków nie moge się dotknąć. Myślicie ze mogło zaskoczyć?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2022, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna123 wrote:
    Kochane zacznę od początku. 19 grudnia zaczął mi się okres w tym dniu współżyłam i było do końca . Mam cykle 25-26 dniowe . 31 grudnia był także stosunek do końca i z tego co wynika mógł być to dzień owulacji. Ewentualnie owulacja mogła być także 30 grudnia lub 1 stycznia w apce pokazało ze 31 grudzień . No i teraz jest 7 dzień po owulacji a mnie bolą jajniki, w dole brzucha, uczucie ciężkości w dole brzucha i dzisiaj poczułam jakby szpilkę w środku takie ukłucie . Piersi mnie dziwnie kręcą jakby mrowiły bolą a do sutków nie moge się dotknąć. Myślicie ze mogło zaskoczyć?

Po objawach ciężko stwierdzić, ja często takie mam przed miesiączką. Chociaż fakt że z tymi piersiami tak nie mam, więc może zaskoczyło u ciebie 🙂. Jak jesteś już 7 dni po owulacji to leć w poniedziałek na betę. To będzie 10, 11 lub 12 dzień po ovu to powinno już być coś wiadomo😀

• Felinka94 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2022, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna123 wrote:
    Hej. 7dpo to raczej za wcześnie na jakiekolwiek objawy ciąży. U mnie dopiero od 10 dnia po owulacji był objaw bolących czerwono sinych piersi i wtedy też wyszedł cień na teście

event.png
    Witaj Mały Cudzie <3
    18.12 ⏸️
    20.12 beta 15,9 mlU/ml
    19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
    Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️

👩 27 l.
    TSH - ⚠️
    FT3 🆗
    FT4 🆗
    ATPO 🆗
    ATG 🆗

Glukoza na czczo 🆗
    Po 1h 🆗
    Po 2h 🆗
    INSULINA 3pkt ❌

FSH 🆗
    LH 🆗
    PROG I faza cyklu 🆗
    PROLAKTYNA 🆗
    AMH 3,80 🆗
    Podejrzenie PCOS
    Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.

🧒 29 l.
    Diagnozy brak.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ